(FOTO) Kaj se je zgodilo z obrazom Nicole Kidman? Od pomlajevanja je skoraj neprepoznavna

D.Ži
19.01.2023 09:11

Že nekaj časa je jasno, da hollywoodska zvezdnica ne stavi na naravno staranje, a zdi se, da je tokrat šla predaleč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nicole Kidman so fotografirali na snemanju nove serije Lioness, pozornost pa je pritegnila s svojim neprepoznavnim videzom in zamrznjenim izrazom na obrazu.

Profimedia

55-letna igralka na Mallorci snema novo serijo, v kateri igra vlogo višje nadzornice Cie Kaitlyn Meade. Vsake toliko se znajde na udaru kritik zaradi svojega vse bolj izumetničenega videza.

Profimedia

Čeprav je priznala, da uporablja botoks, zanika kakršne koli druge estetske posege. Lani so jo kritizirali zaradi pretiranega retuširanja, ko je krasila naslovnico revije Vanity Fair in s svojim videzom šokirala oboževalce.

Profimedia

Ob premieri serije Slom, v kateri je zaigrala s Hughom Grantom, so se v javnosti začeli pojavljati komentarji, da je pretiravala z botoksom, celo zdravstveni strokovnjaki so se strinjali, da je več kot očitno, da je legla na kirurško mizo, a igralka domnevnih posegov ne želi komentirati.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta