(FOTO) Kakšno presenečenje! Pop IN je nepričakovano vodila nova, čedna voditeljica in gledalci so navdušeni

D.Ži
15.05.2024 09:44

Ne gre za nov televizijski obraz, a smo jo doslej v družbi slavnih in vplivnih v glavnem videvali na terenu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z znanimi se odlično znajde. Anastasija Jović in Nataša Barbara Gračner.
Sašo Radej

Zelo prijetno se je zaključil minuli teden, vsaj za gledalce rubrike Pop IN v oddaji 24 ur, kjer je vse o družabnih in estradnih dogodkih povedala čedna novinarka, ki sicer ni televizijska novinka, a je v tej vlogi še nismo videli. Ker je voditelj Simon Vadnjal v nedeljo bil na zasluženem na dopustu, se je z družabno kroniko tokrat spopadla kar simpatična Anastasija Jović. Ljubitelji lahkotnejših vsebin jo že dobro poznajo, v glavnem s slavnimi in vplivnimi kramlja na terenu, tokrat je zablestela tudi v vlogi voditeljice. Za ljubko temnolasko je že nekaj televizijske kilometrine, saj je pred časom delala na Kanalu A, ekipi Pop IN-a se je pridružila leta 2022, postala je nepogrešljiv del ekipe. 

Anastasija Jović in Klemen Selakovič
Sašo Radej

"Rada imam glasbo, zabave in svet slavnih, zato sem se v tem delu res našla. Priznam, da je sicer naporno, saj so dogodki, ki jih pokrivam, večkrat razporejeni skozi ves dan, večina pa jih je v večernih urah. A za zdaj mi to ne predstavlja težav, saj imam to delo rada, zato mi ni nič težko," je januarja povedala za revijo Lady. Ali je dopustniško nadomeščanje v njej prebudilo željo po novem vodenje te rubrike, ne vemo, vsekakor pa se je gledalcem s svojo lahkotnostjo in šarmantnostjo zdaj prikupila še bolj. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta