(FOTO) Nevarna ženska: Partnerica Blaža Švaba razkrila, kateri šport je nekoč trenirala, in mnogi so zelo presenečeni

D.Ži
23.04.2024 09:38

Priljubljena televizijska voditeljica, ki kmalu odhaja na porodniški dopust, se je že v otroških letih povsem zatreskala v zelo poseben šport in v njem blestela.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Blaž Švab drugega otroka pričakuje z bivšo karateistko. 
Rok Mlinar

Odkar je postalo znano, da je čedna Lara Medved tista, ki je osvojila srce člana Modrijanov Blaža Švaba, je medijsko zanimanje zanjo precej naraslo. Vedeli smo, da je glasbenik že nekaj časa v zvezi in da ima od leta 2020 sina Leva, a da gre za Laro, je par razkril šele pred kratkim. 

Ime je Švabu končno zdrsnilo čez ustnice v Jutranji budnici na radiu in televiziji Veseljak, kjer ga je voditeljica Janja Ulaga pozvala, naj že končno pove, kdo je njegova partnerica, na presenečenje gledalcev pa glasbenik ni prav nič okleval: "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime ali kako jo kličem?" Nato je dodal: "Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'."

No, Lara je sicer kar dobra znanka televizijskih gledalcev, saj je že nekaj časa voditeljica jutranjega programa na Planet TV, ker bo kmalu že drugič postala mamica, se bo za nekaj časa poslovila od gledalcev. Novico, da prihaja še en otrok, je tokrat v oddaji z Manjo Stević razkrila kar sama. 

"Nekaj časa se bomo še družili, ampak potem pridem takoj nazaj, ker se bom malo tudi jaz posvetila otročkom," je dejala Lara, ki vodi tudi novo oddajo Po domače. Prav zelo zgovorna o svojem zasebnem življenju ni, je pa za Metropolitan povedala, da se je pri sedmih letih odločila, da želi trenirati karate, ki jo je povsem zasvojil, udeležila se je tudi mednarodnih tekmovanj, na katerih je zmagovala.

V srednji šoli je celo osvojila črni pas in mojstrski naziv, kasneje je naredila tudi sodniški izpit. Karate pri njej sicer že nekaj časa ni več v prvem planu, si pa želi v bodoče svoje znanje prenesti na mlajše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta