(VIDEO) Ameriške sanje: Ko boste videli razkošno notranjost vile Luke Dončića, boste ostali brez besed

D.Ži
18.01.2024 11:23

Zasebna telovadnica, garaža za štiri vozila, bazen, štiri spalnice, pet kopalnic ... naš košarkarski superzvezdnik čez lužo resnično živi v nepremičninski pravljici.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Luka Dončić je za vilo v Dallasu odštel okoli 2,7 milijona dolarjev. 
Profimedia

Velik uspeh včasih prinese tudi veliko denarja in življenje na veliki nogi. Vsaj čez lužo. In če si eden najboljših v svoji športni disciplini, potem lahko živiš udobnejše in razkošnejše od ostalih.

Zvezdnik NBA ekipe Dallas Mavericks Luka Dončić je svoje nepremičninske sanje uresničil v velikem slogu, pa tudi družinske, saj sta se nedavno z Anamario Goltes razveselila rojstva male Gabriele, za katero večina ljudi niti slutila ni, da prihaja. S tem, v kakšni vili družina živi, se veliko ukvarjajo tudi Američani, tako so Lukinemu novemu domovanju na YouTubu posvetili pravi mali dokumentarec, v katerem izvemo, kaj vse nudi posestvo Preston Hollow v Dallasu, za katerega je Dončić odštel okoli 2,7 milijona dolarjev. 

Zgrajena in zasnovana je bila razkošna vila leta 1984. Nahaja se na 5225 kvadratnih metrov veliki posesti, njen prvi lastnik je bil arhitekt Hardy McCullah. Velikopotezni John Huffmann, lastnik arhitekturne pisarne JH Design+Build, je leta 2017 stavbo dogradil in razširil.

V vili so na voljo štiri spalnice in pet kopalnic, blizu je prostorna garaža za štiri avtomobile, pa tudi paviljon in lep vrt, ki vključuje tudi bazen. Pravljičen je vrtni paviljon, družina pa ima na voljo tudi svojo zasebno kino dvorano in telovadnico. Vila je zaradi velikih oken polna dnevne svetlobe in prijetnih kotičkov za sproščanje, ki jih eden najboljših športnikov na svetu več kot potrebuje. Življenje v slogu ameriških sanj o uspehu torej. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta