(FOTO) Goran Dragić zaključuje športno kariero: "Vsaka dobra stvar se enkrat konča, a sanje o košarki bodo vedno z mano"

A.L.
31.12.2023 18:00

Zahvalil se je vsem svojim trenerjem, mentorjem, ekipam, sponzorjem in novinarjem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Goran Dragić se je v ZDA preselil leta 2008.
Sašo Bizjak

Nekaj časa se je ugibalo, zdaj je uradno. Goran Dragić je na svojem Instagram profilu naznanil, da zaključuje svojo športno pot. "Uradno napovedujem konec kariere poklicnega košarkarja. Živel sem svoje sanje in za to sem neizmerno hvaležen. K vsemu temu so pripomogli številni ljudje, ki so bili del moje poti in mi omogočili, da sem bil lahko aktiven toliko časa. Najprej se moram zahvaliti svojim staršem, mojemu bratu Zoranu, mojima otrokoma in njuni mami Maji. Ter seveda vsem ostalim članom družine, ki so mi dovolili, da je bila zame košarka na prvem mestu," je v čustvenem zapisu sporočil Dragić.

Zahvalil se je vsem svojim trenerjem, mentorjem, ekipam, sponzorjem in novinarjem. Dodaja, da si želi še vedno delovati na področju košarke, ki je bila vedno njegova največja inspiracija. Največ časa želi posvetiti otrokoma. "Vsaka dobra stvar se enkrat konča, a sanje o košarki bodo vedno z mano. Rad bi se zahvalil tudi vsem navijačem, ki so me v vseh teh letih podpirali tako na klubski kot tudi nacionalni ravni. Zares hvala vsem in srečno novo leto!"

Goran Dragić se je v ZDA preselil leta 2008, zaigral je za ekipe Phoenix Suns, Milwaukee Bucks, Miami Heat, Houston Rockets, Toronto Raptors, Brooklyn Nets in Chicago Bulls.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta