(FOTO) Tajkun je objel tri manekenke, ki jih je nekoč ljubil. Eno je pustil nosečo, drugi je nadzoroval življenje

D.Ži
01.06.2022 10:05

Razvpiti Flavio Briatore je očitno pravi strup za ženske. Življenje z njim prinaša izjemno razkošje, a tudi številne hude težave.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Flavio Briatore in  Elisabetta Gregoraci leta 2011 na Sardiniji. 
Profimedia

Italijanski podjetnik in playboy Flavio Briatore (72) je ljubil številne znane lepotice, med drugim supermanekenke  Elisabetto Gregoraci, Naomi Campbell in Heidi Klum.

Čeprav je eni od njih zlomil srce, drugi pa nadzoroval življenje, je zdaj pokazal, da so bojne sekire zakopane. Na Instagramu je objavil fotografijo, na kateri pozira s tremi bivšimi puncami na dirkaški veliki nagradi Monaka v Monte Carlu.

Flavio, Elisabetta, Naomi in Heidi so pozirali nasmejani in objeti, prizor pa je razveselil njihove spletne sledilce. "To zmore samo Flavio", "Vse šefove žene", "Briatorijevi angelčki", "Res si srečen" so nekateri od številnih komentarjev, ki jih je prejel ob sliki. 

Isto fotografijo je na svojem Instagramu objavila Heidi, s katero je bil v Monte Carlu njen 16 let mlajši mož Tom Kaulitz, Flavio se je fotografiral tudi z njima.

Briatore je Heidi zlomil srce pred 21 leti. Zapustil jo je, medtem ko je bila noseča z njuno hčerko Leni, ki danes koraka po maminih manekenskih stopinjah.

Flavio Briatore in Hiedi Klum leta 2003 v Indianapolisu.
Profimedia

Med letoma 2008 in 2017 je bil poročen z Gregoraci, skupaj imata sina Nathana, po ločitvi jo je Flavio prosil, naj podpiše pogodbo, ki ji je onemogočila, da bi se v javnosti pojavljala z novimi moškimi.

Flavio in Naomi sta bila v razmerju med letoma 1998 in 2003, bila sta celo zaročena.

Flavio Briatore in Hiedi Klum imata za seboj kar težko ljubezensko zgodbo. 
Profimedia

Njegova zadnja znana punca je 46-letna manekenka Maria Ludovico Campano, s katero so ga prvič videli poleti 2020, ni pa znano, ali sta še v zvezi.

Leta 1999 je Flavio posteljo grel lepi Naomi Campbell.
Profimedia

Zanimivo je, da je bil Briatore, preden je obogatel, vodja restavracije in prodajalec zavarovanj v Italiji. V osemdesetih letih 20. stoletja je bil obsojen zaradi goljufije, prejel je dve zaporni kazni, čeprav so ga kasneje pomilostili. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta