(FOTO) Kot iz pravljice: Eden najbolj markantnih mariborskih parov se je poročil na Zanzibarju

D.Ži
04.01.2023 10:51

Kim Božič in Nejc Slokan sta svojo ljubezen ovekovečila pod afriškim nebom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Trajalo je kar nekaj časa, a bilo je vredno. Že skoraj davnega leta 2018 je Nejc Slokan, vodja marketinga in komunikaciji pri podjetju Jolly-Aero, nekaj dni pred valentinovim sredi zimskega dopusta pokleknil pred Kim Božič, atraktivno mariborsko podjetnico, lastnico prodajaln Allegria, in jo zasnubil. Spet je zima, eden najlepših parov na mariborski sceni pa je svojo ljubezen ovekovečil v bistveno bolj vročem vzdušju kot ob zaroki.

Osebni Arhiv

Le najožji krog prijateljev in sorodnikov je vedel, kaj naklepata. Ne, ni šlo zgolj za dopust. Zbrala sta tiste, ki so jima najbližje, skupaj so nato odleteli na večno sončni Zanzibar, kjer sta se poročila na plaži iz bele mivke. Ona v pravljični kreaciji z dolgo vlečko, on v šarmantno svetli obleki.

Izbira lokacije je bila logična, saj na Zanzibarju že dolgo uspešno posluje hotel Next Paradise Boutique Resort, ki ga ima v lasti njena mama Marina Lanza, tista, ki je zgodbo o Allegriji v Mariboru nekoč tudi začela. Domačini in zaposleni v hotelu so njun najbolj romantični dan v tanzanijskem slogu bučno proslavili na plaži, ob Nejcu in Kim pa je bilo tudi nekaj znanih obrazov.

Osebni Arhiv

Poročil ju je namreč svetotrojiški župan David Klobasa, njun dolgoletni dobri prijatelj, tam je bila tudi mojstrica ličenja Doroteja Premužič in Kimina sestra Rina. Poročna druščina si je privoščila romantično večerjo pod afriškim nebom in ples dolgo v noč. Gospodu in gospe Slokan želimo vse lepo na nadaljnji skupni poti tudi mi in jima na Zanzibar pošiljamo čestitke. 

Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta