(FOTO) Kraljica Camilla razkrila, kakšno je zdravstveno stanje kralja Karla: "Moški niso najboljši pacienti ..."

D.Ži
22.03.2024 09:46

Med obiskom Severne Irske je žena britanskega kralja spregovorila tudi o tem, kako se z zdravljenjem raka spopada njen mož.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kraljica Camilla je na Severnem Irskem sprejemala lepe želje za svojega bolnega moža.  
Profmedia

Britanska kraljica Camilla je obiskala podjetja na Severnem Irskem. Zaradi zdravstvenega stanja kralja Karla in princese Kate so številne obveznosti prešle nanjo in na princa Williama. Tako je bila kraljica na svojem potovanju po Irskem sama.

Med opravki v Belfastu je prejela veliko lepih želja za svojega moža, ki se zdravi za rakom. Camilla se je srečala in pogovarjala z lastniki in osebjem lokalne delikatese, pekarne in mesnice.

Kraljica je obiskala tudi pekarno, mesnico, delikateso ...  
Profmedia

Med obiskom delikatese jo je prodajalec vprašal o kralju Karlu in njegovem okrevanju. Camilla se je zahvalila za dobre želje in razkrila, kako se kralj počuti.

"V redu je ... Bil je zelo razočaran, ker ni mogel priti," je povedala in se nato pošalila, da moški niso najboljši pacienti. "Poskušam ga ohranjati v redu," je rekla Camilla.

Dobro razpoložena kraljica pravi, da poskuša svojega moža "ohranjati v redu".  
Profmedia

Prodajalka je Camillo označila za pravo damo. "Sprejela je kartico za svojega moža in rekla, da ji je žal, da ga ni tukaj. Ljudje pravijo, da mu kartice morda ne bo predala, a mislim, da mu jo bo," je povedala prodajalka.

Kraljica med obiskom mesnice v Belfastu. 
Profmedia

V enem od lokalnih podjetij je Camilla prejela darilo, zelenjavno pecivo in pivske klobase. "Vzela jih bom za svojega moža, maksimalno jih bo izkoristil," je dejala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta