(FOTO) Kraljica samozavesti: Zvezdnica na rdeči preprogi blestela z nožno protezo, sporočiti je želela nekaj pomembnega

D.Ži
13.09.2023 09:59

Nina Rima je preživela hudo prometno nesrečo, a sporoča, da se njeno življenje kljub izgubljeni nogi nadaljuje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Beneški filmski festival je eden največjih in najprestižnejših filmskih festivalov na svetu in že ob prvem pogledu na modne kombinacije slavnih gostov je jasno, da gre tudi za enega najbolj bleščečih dogodkov v letu. 

Profimedia

Elegantne ženske obleke, brezhibno ličenje, dramatične pričeske in vpadljivi detajli pritegujejo veliko pozornosti in navdihujejo modne kritike že več kot 80 let.

Profimedia

Med zvezdnicami je letos posebno pozornost vzbudila lepa italijanska vplivnica Nina Rima, ki je prišla na premiero psihološkega akcijskega trilerja Morilec. Nina pravi, da je njeno življenjsko vodilo misel, da je potrebno vsak strah spremeniti v moč. 

Profimedia

Na rdeči preprogi je blestela v čudoviti črni obleki s subtilnimi bleščicami, ki prekrivajo celotno površino kreacije. Zgornji del oprave je bil sestavljen iz steznika, spodnji pa je bil še posebej zapeljiv zaradi razporka, ki je segal vse do dimelj.

Opravo je dopolnila s preprostimi belimi sandali, ki so dodatno poudarili njeno modno kombinacijo, hkrati pa prenesli tudi pomembno sporočilo.

Profimedia

Nina je namreč leta 2017 v prometni nesreči izgubila nogo. S partnerjem sta se vozila s skuterjem.

Po tragediji se je odločila, da bo svojo pogumno miselnost širila po svetu. Že nekaj let na družbenih omrežjih deli podrobnosti iz svojega življenja, predvsem zato, da bi ljudem v takšnih in podobnih situacijah pokazala, da se življenje kljub izgubi uda nadaljuje. Poudarja, da je še vedno lepa, samozavestna in ženstvena, ne glede na to, da nosi nožno protezo.

Profimedia

Prav zato je izbrala obleko z razporkom na strani, kjer se nahaja proteza, in nam samozavestno pokazala, da zapeljivost in šarm prihajata od znotraj.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta