(FOTO) Krasila je že več kot 1000 naslovnic in pri 53 letih ostaja še naprej velika konkurenca mlajšim kolegicam

A.L.
30.08.2023 09:45

Svojo kariero je začela, ko je bila stara komaj 17 let, takrat jo je opazil iskalec talentov v klubu v Düsseldorfu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Claudia Schiffer, ena najbolj znanih manekenk na svetu, je pred kratkim praznovala 53. rojstni dan. Ob tem posebnem dnevu se je nekdanja manekenka mudila v Grčiji, na svojem Instagramu pa je objavila več fotografij in v videu pokazala nepričakovanega gosta, ki je prišel na njeno rojstnodnevno praznovanje. "Praznujem v grškem raju, s posebnim prijateljem, ki mi je prišel voščit rojstni dan," je zapisala ob videu, v katerem je pokazala metulja, ki ji je pristal na roki.

Njeno objavo je všečkalo več kot 90 tisoč ljudi, poleg voščil za rojstni dan pa so številni v komentarjih pohvalili njen videz. "Torej tako je zdaj videti? Vau", "Izgledaš čudovita" in "Prelepa boginja" so le nekateri komentarji.

Svojo kariero je začela, ko je bila stara komaj 17 let, takrat jo je opazil iskalec talentov v klubu v Düsseldorfu. Že od samega začetka je bilo jasno, da bo naredila preobrat v svetu mode, in še danes se govori, da je znamka Guess tako zaslovela prav zaradi nje, saj je bila njihova ambasadorka. Pokojni Karl Lagerfeld jo je izbral za obraz Chanela, kasneje pa se je pojavila tudi v Playboyu. Leta 1999 je krasila znamenito naslovnico revije Vogue, ko je bila razglašena za eno najlepših žensk na svetu. Snubile so jo številne znane znamke, v svoji bogati karieri pa se je pojavila na več kot 1000 naslovnicah revij.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta