(FOTO) Vse na svojem mestu: Izklesana 60-letna Demi Moore je v bikiniju na milijarderjevi jahti prava senzacija

D.Ži
16.08.2023 11:02

Legendarna filmska zvezdnica ob obali Grčije uživa na megalomanski jahti enega najbogatejših Zemljanov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Demi Moore del dopusta preživlja v Sredozemlju. V Grčiji so jo posneli med sončenjem na jahti in vidi se, da je tudi pri 60-ih v vrhunski formi.

Profimedia

Nekdanja žena Brucea Willisa je oblekla zapeljive zelene kopalke. Po poročanju Daily Maila uživa na jahti milijarderja Jeffa Bezosa, ustanovitelja Amazona, na krovu sta tudi njena prijatelja Andreas in Athanasia Steggo.

Profimedia

Druščina se je vsake toliko osvežila v morju. Po kopanju je zvezdnica telo pred sončnimi opeklinami zaščitila z dolgo belo haljo.

Da Demi počitnikuje v Grčiji, je postalo jasno pred tednom dni, ko je objavila več fotografij, na katerih nosi rdeč bikini in se v njem sonči s svojim psom. Ob fotografiji je zapisala: "Raj, uživanje na soncu, igranje v vodi, dremanje s kosmatimi prijatelji in dobra knjiga ..."

Profimedia

Ni prvič, da se je Moore poleti fotografirala v bikiniju.

Profimedia

Julija je objavila tudi nekaj slik svojega sončenja ob ameriškem dnevu neodvisnosti. Takrat je nosila dvodelni bikini z modrim karo vzorcem, ki ji je zelo lepo pristajal.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta