(FOTO) Lepa manekenka pokazala, kako zelo jo je pretepel bivši fant: Pristala sem celo v bolnišnici

D.Ži
08.10.2020 10:31

Lahko bi umrla. Tako hudo se je nad belgijsko manekenko znesel fant, ki ga je spoznala med poletnim dopustom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Belgijska manekenka Anthonia Rochus je na svojem InstaStroyju objavila niz fotografij, na katerih so jasno vidne modrice, ki jih ji je prizadejal fant po 18 mesecih zveze. Spregovorila je o tem, kako je njun odnos iz romantičnega prerasel v nasilnega. "Nočem brati o ubitih ženskah, za katere se je na koncu izvedelo, da jih je ubil bivši partner. To so moje fotografije pred in potem. Ni srečnega konca, ni resnične sreče, samo bolečina in žalost. Končno sem zbrala pogum, da vam povem svojo zgodbo A to ni vse. Iz tega prihajam močnejša kot kadarkoli," je napisala.

View this post on Instagram

Chaos makes the muse

A post shared by Anthonia Rochus (@anthoniarochus) on


Priznala je, da je bivšega prijavila policiji in da je preiskava o njegovih fizičnih napadih v teku. Njegovega imena ni želela razkriti, je pa povedala, da sta se spoznala med poletnim dopustom in da je šlo za ljubezen na prvi pogled. Na začetku jo je zasipaval s komplimenti in darili, kasneje pa je postal z njo obseden in bolestno ljubosumen.


"Hitro je pokazal svojo temno stran," je dodala. Zaradi zlorab je pristala celo v bolnišnici. "Zdravnik mi je rekel, da bi lahko umrla, tako hude so bile moje poškodbe," je priznala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta