(FOTO) Ljubezen tudi po ločitvi od Saše Lendero: Srce Mihe Hercoga že 10 let pripada njej ...

D.Ži
06.09.2023 12:14

Ime ji je Candy in s svojim otožnim pogledom v hipu stopi katerokoli srce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miha Hercog s Sašo Lendero ni več skupaj, Candy pa je ostala. 
Bor Slana

Življenje gre naprej in človeško srce je narejeno tako, da se v njem vedno znova najde dovolj prostora za ljubezen. Tudi za kakšno novo. V začetku leta je slovensko javnost presenetila novica o ločitvi Saše Lendero in Mihe Hercoga. Veljala sta za skoraj popoln in utečen par, a se je razpletlo drugače.

Njune poti so se razšle, oba sta se samostojno uspešno postavila na noge, za vedno pa ju bo povezovala skupna hči. Kako zaljubljen je Miha te dni, ve le on, njegovim spletnim sledilcem pa je povsem jasno, da je njegovo srce polno ljubezni do neskončno ljubkega bitjeca, ki je pošteno poživelo in popestrilo njegovo življenje že pred desetletjem.

Gre za razigrano psičko, ki jo, kadar ustvarja glasbo za druge izvajalce, zagotovo zelo pogreša. Ime ji je Candy (Bonbonček) in sledilci se strinjajo, da ji več kot pristaja, sploh kadar v svet zre s svojimi gumbkastimi rjavimi in vselej malce otožnimi očmi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta