Pretresljive besede: Saša Lendero povsem iskreno spregovorila o strupenem razmerju, od katerega je bila odvisna

D.Ži
23.01.2023 10:32

Način, kako odkrito sta naša glasbenika naznanila konec svojega zakona, ni presenetljiv. Pevka je o ljubezenskih ranah iz preteklosti že večkrat javno spregovorila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Saša Lendero in Miha Hercog sta skupaj preživela dve lepi desetletji, a se je na koncu nekje zalomilo. 
Bor Slana

Novica, da se Saša Lendero in Miha Hercog po 21 letih zveze, ki se je navzven zdela izjemno harmonična in zrela, razhajata, je mnogim vzela dih. Nekatere je presenetilo tudi, kako iskreno sta oba glasbenika preko družbenih omrežij spregovorila o koncu svoje skupne poti. Oba sta opozorila, da o ločitvi ne nameravata več razpravljati. Iskrenost je vselej bila njuna vrlina, predvsem ona je o ljubezni, odnosih in preteklih izkušnjah zelo odkrito govorila skozi leta. 

"Z bolečino in neskončno žalostjo, težo na duši in velikim kamnom v želodcu, vam zdaj tudi javno sporočam, da sva se z Miho razšla. Ljubezen včasih zaide na razpotjih. Žalostno je in zelo težko ... a, izgleda, da je tudi to življenje. Vsi izkusimo izgube. Moje življenje jih je bilo zadnjih nekaj let polno. Mnogo, mnogo prepolno," so bile besede, s katerimi je Saška sporočila, da je njunega skupnega življenja konec. Grenko, boleče, a življenjsko. In ne prvič.

Se še spomnite, kako je leta 2019 Saška vodila priljubljeni shujševalni resničnostni šov The Biggest Loser na Planet TV? Takrat je veliko govorila tudi o sebi. Z debelostjo in preobjedanjem sicer ni imela posebnih izkušenj, je pa v intervjuju za portal Njena.si spregovorila o ranah druge vrste. Doživela je zelo toksično razmerje in dolgo je trajalo, da je ugotovila, da je bila odvisna od takšnega pogubnega odnosa. 

"V življenju sem doživela odvisnost od odnosa. Čeprav je bil ta popolnoma nefunkcionalen, uničevalen, ponižujoč, slab v vseh pogledih, več kot osem let nisem mogla iz njega. Nisem zmogla iz njega," je povedala. Ali bosta glasbenika kdaj povsem odkrito spregovorila tudi o razlogih, zakaj sta se po več kot dveh desetletjih razšla, pa je prepuščeno seveda samo njima. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta