(FOTO) Ljudje se norčujejo iz zelo drage bunde priznane manekenke. Kaj pravite, je res podobna vreči za smeti?

D.Ži
20.12.2022 09:58

Težko je reči, ali je slavna lepotica z modno izbiro zadela v polno, vsekakor pa je njen novi kos sprožil nešteto duhovitih odzivov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Bunda Kendall Jenner je postala predmet posmeha na družbenih omrežjih. Slavna 27-letnica se trenutno nahaja v Aspnu v Koloradu, od koder je delila fotografijo iz tega priljubljenega gorskega letovišča. S temnimi kavbojkami in kavbojskim klobukom je pozirala v temno zeleni bomber jakni, ki je mnogim padla v oči, a ne v izrazito pozitivnem smislu.

Profimedia

Številni uporabniki družbenih omrežij so namreč opazili, da je bunda, ki jo nosi manekenka, čudne oblike, k čemur je pripomoglo tudi dejstvo, da je Kendall pozirala z rokami v žepih. Oblačilo je marsikoga spominjalo na nekaj povsem drugega, tudi na dele telesa, kar je sprožilo nemalo odzivov.

"Ne preveč privlačna jakna," je eden od komentarjev, nekateri pa so jo primerjali z vrečo za smeti, pa tudi z ženskim oprsjem, celo moškimi modi.

"Stara, verjamem, da je toplo in udobno, toda ta jakna je videti kot del moških genitalij," je zapisal drugi. "Milo rečeno - spominja na dve Božičkovi vreči," je še en komentar.

Jakna sicer nosi podpis prestižne španske znamke Loewe in je bojda precej priljubljen kos, saj naj bi bila razprodana. Poleg temno zelene je na voljo tudi v črni barvi, njena cena pa je 7.300 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta