(FOTO) Manekenka objavila posnetek v spodnjem perilu: Tukaj so mi rekli, da sem predebela, in me zavrnili

D.Ži
03.04.2023 09:44

Jean Campbell je spomnila, kako plehek in okruten je svet mode, ki ustvarja farso, da mu je mar za žensko dobrobit, hkrati pa promovira hujšanje do kosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
"Žalost v mojih očeh je nastala, ker sem bila nemočna in brezpravna," se spominja Jean.
Profimedia

Angleška manekenka Jean Campbell je na svojem Instagramu objavila zgodbo, v kateri razkriva, s kakšnimi grozotami se je soočala pri svojem delu.

Profimedia

"Tu je fotografija, ki sem jo posnela pozno zvečer v spodnjem perilu, potem ko je velika modna znamka isti dan odpovedala sodelovanje z mano, ker naj bi bila predebela. Počutila sem se ničvredno. Mislim, da je že sama misel, da sem na tej sliki predebela, šokantna. Razumem, zakaj sem se počutila tako, ker sem takrat mislila, da so to ljudje z vizijo in vplivom," pravi Campbell.

"Danes se zavedam, kako nezdravo in nefunkcionalno je to bilo. Zdaj lahko z gotovostjo trdim, da mi nič ni pomembnejše od ljubezni. Žalost v mojih očeh je nastala, ker sem bila nemočna in brezpravna in ker sem bila prisiljena svojo lepoto meriti z velikostjo svojega teles," je zapisala manekenka.

Campbell se z manekenstvom ukvarja od leta 2013, pojavila se je v oglasih številnih znanih oblikovalcev, kot so Ralph Lauren, Alexander McQueen, Tory Burch, Carolina Herrera in drugih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta