(FOTO) Od naravne lepote zvezdnice Prijateljev je ostalo le malo. Pravi, da se niti sama ne prepozna več

D.Ži
06.02.2023 09:51

Courteney Cox je v intervjujih že večkrat izrazila obžalovanje zaradi pretiravanja z lepotnimi posegi, a zdi se, da je kirurga spet obiskala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka in zvezdnica serije Prijatelji Courteney Cox je bila te dni opažena na ulicah Los Angelesa. Bila je na poti v restavracijo v Santa Monici, kjer so jo pričakali paparaci.

Profimedia

58-letnica je za to priložnost izbrala klasične kavbojke, srajco in črn suknjič, vsem pa je najbolj v oči padel njen ponovno zelo spremenjen obraz. Niz radikalnih poskusov pomladitve se pri njej očitno nadaljuje.

Profimedia

Courteney je v svojih zgodnjih dvajsetih v Prijateljih igrala Monico Geller in kot naravna lepotica hitro osvojila srca občinstva. A zadnja leta njen videz vzbuja predvsem začudenje in negativne komentarje, saj je v želji po ohranitvi mladostnega videza pretiravala z lepotnimi posegi, kar je tudi sama že večkrat javno obžalovala.

Profimedia

Čeprav je priznala, da se na fotografijah tudi sama le še težko prepozna, se obiskom lepotnega kirurga očitno ni odpovedala.

Profimedia

"Prosila sem, naj mi povrnejo prejšnjo podobo obraza. Zdaj sem videti bolj naravno. Počutim se bolje, spet sem si podobna. Izgledam bolj kot oseba, kakršna sem bila, vsaj upam," je pred časom dejala igralka, potem ko je izrazila obžalovanje po pretiravanju z liftingi in botoksom. Ni trajalo prav dolgo.

Courteney leta 1994. 
Profimedia

Courteney je od leta 2013 v razmerju s 13 let mlajšim Johnnyjem McDaidom, članom skupine Snow Patrol.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta