Dogaja se! Prijatelji se bodo znova združili pred TV-kamerami

S. B.
25.02.2020 06:08

Po 15 letih od konca snemanja, torej 25 let odkar je bila posneta prva epizoda serije Prijatelji, bo šesterica priljubljenih igralcev spet skupaj stopila pred kamere.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Serija Prijatelji se je snemala med leti 1994 in 2004
Instagram

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer bodo maja posneli televizijsko oddajo, so sporočili pri televizijski mreži HBO. Gre za enkratno specialno oddajo brez scenarija, ki jo bodo snemali v legendarnem studiu Stage 24 Warner Bros, kjer so deset let ustvarjali eno najpopularnejših serij vseh časov. Takoj po novici so se promocije svoje vrnitve lotili tudi člani igralske zasedbe. Njihovo zadnjo epizodo pred 15 leti si je ogledalo kar 52 milijonov gledalcev po vsem svetu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B82ExDppJ3R/{/instagram}
"Dogaja se," je na svojem Instagramu sledilcem sporočil Matthew Perry. "Dogaja se," je ponovila tudi Lisa Kudrow. Z enako fotografijo in zapisom so se jima pridružili še Jennifer Aniston, David Schwimmer in Courteney Cox. Matt LeBlanc je bil kot vedno nekaj posebnega in je objavil sliko neke druge znane televizijske zasedbe, a zapis je bil enak: "Dogaja se.​"
​Kaj in kdaj točno lahko pričakujejo oboževalci serije, še ni znano. Jasno je le, da se dogajajo priprave. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B82EvUMgJJ6/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta