(FOTO) Odpotovala je v tople kraje: Ste videli izklesano in zapeljivo postavo Saške Lendero v kopalkah?

D.Ži
19.10.2022 09:58

Naša priljubljena pevka te dni ugotavlja, da hladna voda ni več zanjo, a prav zelo na Tenerifu ne trpi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Planet TV

Nekdo pa je zelo pridno telovadil in delal trebušnjake. Sicer nikoli ni zares imela težav z odvečnimi kilogrami in vselej je veljala za eno najbolj zapeljivih slovenskih zvezdnic, a zdi se, da se je Saška Lendero v zadnjih mesecih še dodatno spravila v formo. In če je nekaj lepo, bi bilo škoda ne pokazati. In je.

Naša priljubljena pevka nam te dni z eksotičnimi dopustniškimi fotografijami lepša jesenske dni. Pobegnila je namreč v zelo tople kraje in se prepustila sončenju in čofotanju, četudi morje ni več tako toplo kot na vrhuncu sezone. Bilo je vredno stisniti zobe.

Svojim spletnim sledilcem se je oglasila tudi na Instagramu. "Pozdravčke vam pošiljam iz Siam parka na Tenerifu! Aria je navdušena in temperature vode sploh ne opazi, meni pa se pozna, da sem druga generacija in zelooo opazim, da je voda ... khm ... res zelo osvežujoča (beri - ni za strahopetne), hehe. Zrak pa ima okoli 26 stopinj in na soncu je še zelo vroče. Poskusili sva skoraj vse tobogane, plovila, vodne tunele (Aria pa tudi večino sladoledov). Vodna avantura, polna adrenalina je zaključena. Še fotka za spomin (kjer se poskušam čimbolj ravno držat, hihi) in gremooo," je sporočila v domovino. Komplimenti na račun njene izklesane postave so se vsuli. Zasluženo. Pevka, ki bo avgusta praznovala 50. rojstni dan, je res videti čudovito. Saška, tudi mi bi bili s tabo na Tenerifu! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta