(FOTO) Đoković ju ni zanimal: Slavna lepotica se je s punco strastno poljubljala med tekmo v Wimbledonu

D.Ži
11.07.2023 12:04

Cara Deleigne je premagala alkoholizem in našla novo srečo v ljubezni. Čedna dvojica se ne skriva več.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Cara in Minke sta si na tribuni privoščili kar nekaj intimnosti.
Profimedia

Slavna manekenka in igralka Cara Delevingne se je s svojo izbranko, britansko glasbenico Minke, predajala strastem na polnih tribunah wimbledonskega teniškega dvoboja med Novakom Đokovićem in Hubertom Hurkaczom, kar so posnele tudi kamere.

Profimedia

30-letna Cara in 31-letni Minke sta si izmenjali nekaj sočnih poljubov, čeprav sta podrobnosti svojega razmerja uspešno skrivali skoraj leto dni, dodatno pozornost je manekenka pritegnila z nenavadnimi grimasami, ki jih je na tribuni delala.

Profimedia

O Cari se te dni veliko govori, potem ko ni hotela dati intervjuja upokojenemu vozniku Martinu Brundlu na dirki Formule 1 v Veliki Britaniji, kjer jo je ta prosil za to.

Profimedia

Cara slovi kot ena najbolj iskanih manekenk, je tudi igralka in uspešna podjetnica, konec lanskega leta so fotografije, ki so jih tik pred njenim 30. rojstnim dnevom posneli paparaci, javnost precej vznemirile. Opazno zmedena je tavala po losangeleškem letališču. Pravi, da je prav tisti trenutek bil zanjo prelomnica v boju z alkoholizmom. 

Profimedia

"Srce se mi je paralo, ker sem mislila, da se zabavam, toda v nekem trenutku sem pomislila - v redu, nisem videti dobro. Veste, včasih potrebuješ soočenje z resničnostjo in te fotografije so nekaj, za kar bi morala biti hvaležna. Nisem bila dobro," je priznala v intervjuju za revijo Vogue.

Profimedia

Dodala je še, da so se njene težave z alkoholom začele že v rani mladosti. Spomnila se je, da je na družinski poroki, ko je bila stara komaj sedem let, pila šampanjec. Tri leta pozneje so ji predpisali zdravila, ki so ji pomagala pri spopadanju z depresijo in samopoškodovanjem.

Profimedia

Antidepresivom pripisuje, da so ji pri 15 letih rešili življenje, in meni, da so se njene težave po tem, ko je postala slavna, le še poslabšale. "Če imate težave pri vstopu v to industrijo, bodo te postale le še večje in slabše. Nič se ne bo izboljšalo," je dejala.

Danes se Cara počuti bolje, srečna je s svojo punco Leo Mason - Minke. Vzela si je čas za poglobitev vase in iskanje rešitev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta