(FOTO) Po boleči izgubi je Marcel Štefančič spet našel srečo v ljubezni, njegovo novo partnerico gledalci poznate

D.Ži
01.02.2024 10:35

Nova oddaja, že tri leta pa tudi nova zveza s hčerko našega znanega literata. Zadnjih nekaj let v življenju markantnega voditelja je bilo polno novih začetkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nazaj je!  Vsaj del oddaje Marcel je v ponedeljek videlo kar 234.400 različnih gledalcev.
Adrian Pregelj/RTVS

"Spoštovani gospa predsednica, gospoda nadškofa," z oranžnega stola ponovno gledalce nagovarja Marcel Štefančič, ki po Studiu City zdaj na TV Slovenija vodi novo pogovorno oddajo Marcel.

Oddaja je bila prvič na sporedu pretekli ponedeljek in je pred male zaslone privabila številne gledalce, saj je bila v svojem terminu daleč najbolj gledana oddaja. Povprečno jo je spremljalo 9,1 % ali 175.000 gledalcev, starih nad 4 leta, oz. 23 % delež vseh gledalcev televizije v času oddaje, vsaj del oddaje je videlo kar 234.400 različnih gledalcev, sporočajo z RTV Slovenija. Kar izjemne številke. 

Oddaja Studio City je bila kar 33 let stalnica na Televiziji Slovenija. Prvih devet let je Štefančič v njej vodil filmsko rubriko, zadnjih 24 let, odkar so oddajo skrajšali na eno uro, pa je bil voditelj oddaje, ki je poleg zanimivih intervjujev iz tedna v teden postregla tudi z odličnimi rubrikami, kolumnami in reportažami s terena. Ko so marca 2022 oddajo ukinili, se je Marcel umaknil z malih zaslonov in se še bolj posvetil pisanju.

Ivana Novak in Marcel Štefančič. Povezuje ju tudi glasbeni in filmski okus.
Sašo Radej

Čeprav so ga gledalci skozi leta spremljali iz tedna v teden, pa je javnost vselej zelo malo vedela o njegovem zasebnem življenju, izvedeli smo le za veliko žalost, ki se je pojavila ob smrti njegove žene. Kar 37 let je bil poročen z novinarko in piarovko Zdenko Jagarinec, ki je konec leta 2019 umrla po dolgi in hudi bolezni. Tisti ponedeljek je Studio City odpadel, a le za en teden. 

Spomini in bolečina so ostali, Štefančič pa je medtem našel novo srečo v ljubezni. Kot piše Lady, je pred tremi leti začel zvezo z Ivano Novak, hčerko pesnika Borisa A. Novaka, ki je tudi velika ljubiteljica filma, poznamo pa jo iz oddaje Televizorka na TV Slovenija. "V tej zvezi sem zelo romantična duša, ker je taka zveza, da sem to lahko," je povedal. Lady je izvedela tudi, da imata z Ivano podoben okus za filme pa tudi pri glasbi drug drugemu ne parata ušes. "Veliko potujeva naokrog z avtom, saj se rada voziva. In v avtu je treba poslušati glasbo, imeti neki soundtrack. Na srečo tu ni problema, zmeraj se strinjava glede glasbe. In če se strinjaš o glasbi in o filmih, se potem tudi o ljubezni še toliko bolj," pravi Marcel, ki je nedavno s svojo drago obiskal Bologno. 

Ivanina velika ljubezen je tudi glasba. V Cankarjevem domu bo 6. februarja nastopila s svojim projektom Oblike duha. S svojo glasbeno skupino je namreč uglasbila poezijo očeta Borisa A. Novaka. Ivana ni samo pevka, temveč tudi pianistka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta