(VIDEO) Užaloščenega Neymarja po tekmi tolažil 10-letni hrvaški deček

A.L.
12.12.2022 09:58

"Vsekakor gre za poraz, ki me je najbolj prizadel, zaradi njega sem bil 10 minut po koncu tekme v krču."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Poraz Brazilcev proti Hrvatom na nogometnem svetovnem prvenstvu se je še posebej dotaknil zvezdnika Neymarja. Ta je po tekmi dejal, da je psihično uničen, in priznal, da ga poraz proti Hrvaški boli bolj kot kateri koli drugi poraz v njegovi karieri. Kapetan brazilske reprezentance je sicer na turnirju v Katarju izenačil uradni rekordni strelski izkupiček slovitega Peleja.

"Vsekakor gre za poraz, ki me je najbolj prizadel, zaradi njega sem bil 10 minut po koncu tekme v krču, ohromljen, nakar sem planil v jok, solz nisem mogel zadrževati," je zapisal v sporočilu na instagramu.

Po tekmi je po spletu zaokrožil posnetek užaloščenega Neymarja v objemu 10-letnega dečka v hrvaškem dresu. Izkazalo se je, da sta se na igrišču po tekmi znašla tudi otroka hrvaškega reprezentanta Ivana Perišića 10-letni Leonardo in osemletna Manuela. Leonardo se je približal Neymarju, ob katerem je bil varnostnik. Ta mu je skušal preprečiti stik, a nogometni zvezdnik je kljub temu pristopil do dečka in ga močno objel. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta