(FOTO) 58-letna Monica Bellucci pozirala brez nedrčka in pokazala, zakaj je ena najlepših žensk na svetu

A.L.
22.12.2022 09:28

"Najlepša ženska na svetu!" se je v komentarjih strinjalo veliko njenih sledilcev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Igralka Monica Bellucci upravičeno slovi kot ena najlepših žensk na svetu, zdaj pa je svoje oboževalce razveselila z eno od svojih provokativnih fotografij. Čeprav se je v času svoje igralske kariere večkrat slekla, nihče ni ostal ravnodušen ob naslovnici, ki jo je pripravila za nemško revijo Madame, za katero je pozirala v povsem prosojni bluzi in brez nedrčka.

"Najlepša ženska na svetu!" se je v komentarjih strinjalo veliko njenih sledilcev, objava pa je zbrala več kot sto tisoč všečkov. Kot kaže, se italijanska lepotica graciozno stara, nedavno pa je spregovorila tudi o svojem videzu.

"Seveda mi je videz pomagal odpreti mnoga vrata, zlagala bi se, če bi rekla, da ni. Bila sem sramežljiva, čeprav sem veliko govorila, zato je moj videz pomagal ljudem, da so pristopili k meni. A lepota traja le pet minut in to je to. Vedeti morate, da vam po 40. letu ponujajo samo še čarovniške vloge," je povedala za Variety.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta