Umrla komaj 19-letna hči znanega politika, spletna vplivnica, ki je sanjala o tem, da bi nekoč postala pravnica

D.Ži
13.12.2023 10:36

Nujno je potrebovala presaditev jeter, a njeno mlado telo zahtevnega posega ni preneslo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Maria Sofia Valim, brazilska vplivnica in hči politika Vitorja Valima, je umrla pri komaj 19 letih. Umrla je le nekaj dni po presaditvi jeter, ki so jo urgentno izvedli 7. decembra, potem ko so njeni domači objavili poziv, s katerim so iskali primernega darovalca.

"Moji najstarejši hčerki Sofii so diagnosticirali resne zdravstvene težave, zaradi česar je bila danes zjutraj uvrščena na čakalni seznam za presaditev jeter. Vse, ki jo imate radi, prosim za molitev," je Valim zapisal na svojem instagramovskem profilu.

Kmalu za tem je sporočil žalostno novico. "Z največjo bolečino in žalostjo vas obveščam, da je umrla moja ljubljena hčerka Sofia. Na žalost njeno telo ni preneslo. Zahvaljujem se vsem za molitve in prijazne besede, namenjene meni in ostali družini v teh bolečih trenutkih," je zapisal.

Maria Sofia je sanjala o tem, da bi nekoč postala odvetnica, bila je uspešna vplivnica, ki ji je na njenem Instagramu sledilo 107 tisoč ljudi, s katerimi je delila zanimive trenutke iz zasebnega življenja. Pred dvema tednoma je objavila fotografijo s koncerta Taylor Swift v Sao Paulu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta