(FOTO) Prizori v kopalkah so pravi balzam za dušo in oči: Ste videli, kako je na dopustu uživala Tina Maze?

D.Ži
02.09.2024 10:37

Klub gorečih ljubiteljev Grčije je dobil novo članico, saj se je tam med morskimi valovi sproščala naša najboljša smučarka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tina Maze si je na dopustu v Grčiji dala duška. 
Profimedia

Ste tekom poletja odpotovali na dopust na katero od zelo priljubljenih počitniških destinacij? Morda na Hrvaško, Španijo ali v Grčijo? No, potem ste morda, ne da bi vedeli, srečali tudi najuspešnejšo slovensko smučarko. Tina Maze je postala članica kluba tistih, ki so zaljubljeni v Grčijo. Morje je Korošici, ki živi v Gradežu, že tako zelo pri srcu, a zdi se, da jo je država neštetih mitov in otokov še posebej navdušila. 

Delila je več posnetkov, na katerih vidimo, kako se je potapljala v morju, jadrala na deski, se sončila in raziskovala okoliške kraje. "Predstavljajte si vse ljudi, ki živijo v Grčiji," je pripisala morskemu posnetku. Mnogi so se strinjali z njo - Grkom, ki živijo ob morju, lahko res marsikaj zavidamo. 

Sicer pa je za Tino zelo zelo živahno poletje. Na olimpijskih igrah v Parizu je navijala za naše športnike, najbolj je pesti na tribunah stiskala za naše odbojkarje in Janjo Garnbret, pri tem pa zagotovo obujala spomine tudi na lastne olimpijske zmage. Kar dvakrat se je v Sočiju okoli njenega vratu zalesketala zlata medalja, dve srebrni pa v Vancouvru.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta