(FOTO) Skoraj nemogoče jo je prepoznati: Nekdanjo filmsko ljubljenko je zdelala dolga bitka z odvisnostjo

D.Ži
09.08.2024 09:57

Nekdanja otroška zvezdnica je leta uživala različne opiate in bila večkrat na rehabilitacijski kliniki, zaradi psihičnih težav je sodnik nad njo odredil celo nadzor.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Amanda Bynes leta 2003, ko je veljala za hollywoodsko "srčico". 
Profimedia

Igralka Amanda Bynes je zaslovela v najstniških komedijah, kot sta "She's the Best" in "Everything a Girl Could Want", nato pa se je vdala različnim slabim razvadam in odvisnostim, ki so ji uničile kariero.

Pogosto jo opazijo v neposrečenih modnih izdajah, tokrat je pozornost pritegnila na ulicah Los Angelesa. Pokazala je novo pričesko, nekaj časa se je barvala na blond, zdaj ima spet črne lase.

Trenutno je spet temnolaska.  
Profimedia

Vidno razburjena je šla mimo fotografov in jih ignorirala.

Nekdanja otroška zvezdnica je leta uživala različne opiate in bila večkrat na rehabilitacijski kliniki, zdaj naj bi vse to bilo za njo.

A leta burnega življenja so pustila sledi na njenem videzu in danes 37-letna Amanda ni več niti senca prikupne zvezdnice, ki se je spominjamo iz popularnih filmov.

Za njo je nekaj zelo težkih let, a bitko očitno dobiva. 
Profimedia

Njene težave so se začele leta 2012, ko je bila aretirana zaradi vožnje pod vplivom opiatov. Leto kasneje so jo zasačili med kajenjem marihuane v avli stavbe v New Yorku, kjer je živela, nato pa je iz 36. nadstropja v policiste vrgla stekleno vodno pipo. Istega leta je zanetila požar pred hišo neznanih ljudi, nakar ji je bilo odrejeno skrbništvo.

Zaradi tveganega obnašanja ji je sodnik odredil skrbništvo.  
Profimedia

V začetku leta 2023 je nekega večera gola tavala po ulici, po vznemirjanju mimoidočih so jo namestili v psihiatrično ustanovo.

Amanda Bynes se je borila tudi z odvisnostjo od opiatov.  
Profimedia

Amanda je bila pod nadzorom devet let, svoboda pa ji je bila povrnjena lani, potem ko je sodnik Roger L. Lund presodil, da je znova sposobna skrbeti zase, in razsodil, da se njeno skrbništvo prekine.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta