(FOTO) Leta so ga spremenila do neprepoznavnosti: Šokirani boste, kako je danes videti zvezdnik serije CSI: Miami

D.Ži
02.12.2023 11:46

Kar nekaj časa je trajalo, da je paparac ugotovil, da je moški, ki seda v avto, svoj čas eden najbolj šarmantnih zvezdnikov televizijskega sveta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
David Caruso na vrhuncu slave.
Profimedia

Najbrž smo vsi vsaj enkrat v življenju gledali serijo CSI: Miami, glavno vlogo v njej je odigral David Caruso, igralec z večnim pokeraškim obrazom in rdečimi lasmi.

Njegovo kariero so zaznamovale vloge različnih detektivov, a nobena ni bila tako odmevna kot Horatio Caine v CSI.

Horatio Caine je bil glavni frajer v seriji CSI: Miami 
Profimedia

David je danes star 67 let.

Povsem neprepoznavnega, z dolgimi sivo-rdečkastimi lasmi in nekaj odvečnimi kilogrami so ga pred dnevi opazili, ko je sedel v avto. Nihče ni slutil, da mu bodo leta prinesla toliko sprememb.

David Caruso je pri 67-ih neprepoznaven. 
Profimedia

Zadnja leta se o njegovem življenju in ljubezenskem stanu ne ve nič, čeprav je nekoč naslovnice polnil z burnim ljubezenskim življenjem.

Za seboj ima tri propadle zakone. Pred oltar je prvič stopil leta 1979, ko se je poročil s Cheri Maugans, z njo je bil poročen do leta 1983.

Kmalu po ločitvi se je poročil z Rachel Ticotin, s katero sta po letu dni zakona dobila hčerko Greto, ločila sta se leta 1987.

Za igralcem so trije propadli zakoni.
Profimedia

Caruso je leta 1996 sklenil tretji zakon s stevardeso Margaret Buckley, ki ni imela nobene povezave s svetom šovbiznisa, večkrat je poudaril, kako vesel je tega. Vendar tudi ta zakon ni dolgo trajal, saj sta se po treh letih ločila zaradi njegove afere z inštruktorico joge.

Na snemanju CSI Miami je spoznal Liso Marquez, s katero je začel razmerje in sčasoma dobil dva otroka. Kot kaže, res ni imel sreče v ljubezni, na koncu je z njo pristal na sodišču, ker ga je tožila zaradi povzročitve duševnih bolečin in goljufije. Trdila je, da jo je psihično zlorabljal, nadzoroval, bil posesiven in ljubosumen. Obtožil jo je, da ga je varala z osebnim asistentom in najboljšim prijateljem.

Z burnim ljubezenskim življenjem je svoj čas polnil naslovnice, nato smo nanj pozabili.
Profimedia

Zgodba se je končala tako, da bi moral David Lisi plačati milijon dolarjev, a se to menda nikoli ni zgodilo.

Proti koncu snemanja serije so nekateri drugi kolegi s snemanja trdili, da se David obnaša razvajeno in da z njim ni lahko delati.

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta