(FOTO) Sladke skrbi: Peter Prevc v pokoju uživa ob morju, z njim je tudi slovenski športni superzvezdnik

D.Ži
19.04.2024 10:19

Na zares dolg dopust najbrž še čaka, a morje ga je že zvabilo. Tam se sprošča v družbi našega drugega izjemnega športnika, ki je prav tako očka dveh sinov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Peter Prevc svoje prve upokojenske dni preživlja z Rogličem in družino ob morju. 
Robert Balen

Življenje je postalo precej enostavnejše, predvsem pa manj stresno za Petra Prevca, ki se je konec marca odpravil v športni pokoj, od njegove tekmovalne kariere pa se je poslovila vsa Slovenija, čustev polna slovesnost v Planici je šla v zgodovino, tudi kakšna solza se je komu utrnila. Naš najboljši smučarski skakalec je takrat razkril svoje kratkoročne načrte, ki so bili precej predvidljivi. "Najprej me čaka dolg dopust," je napovedal Prevc na zlati preprogi, ki je v Kranjski Gori pospremila njegov odhod s tekmovalne scene. Končno ima več časa za svojo družino in vse tisto, čemur se je zaradi treningov in tekmovanj moral večino življenja odrekati. 

Ne vemo, kam bo odšel na tisti dolgi dopust, a morje je medtem že videl. Simpatična fotografija na družbenih omrežjih kaže, da se je Peter pred dnevi mudil ob morju, a v prav posebni družbi. Z njim se je tam fotografiral naš nedavno precej grdo obtolčeni kolesarski superzvezdnik Primož Roglič, glede na to, da sta na eni od fotografij pozirala z otroškimi vozički, sta z njima očitno bili tudi družini. Peter je oče Ludviku in Oskarju, Primož pa Levu in Aleksu. Primoževi spletni sledilci so nad skupnim utrinkom navdušeni in mu predlagajo, naj Petru posodi kolo za kak krog vožnje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta