(FOTO) Tako je danes videti hči legendarnega Michaela Schumacherja: Odrasla je v čedno milijonarko z dragim hobijem

D.Ži
11.01.2024 11:25

Športni duh teče po žilah članov družine Schumacher. Če se je Mick Schumacher v očetovem slogu zapisal dirkanju, pa sta mama in sestra strastni ljubiteljici konj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Srečni časi. Tako je malo Gino Mario nekoč med dopustom na hrbtu nosil Michael Schumacher. 
Profimedia

Gina Maria Schumacher je najstarejši otrok nekdanjega voznika formule 1 Michaela Schumacherja in njegove žene Corinne, s katero ima legendarni dirkač tudi sina Micka.

Gina se je znašla v središču pozornosti, potem ko se je spomnila svojega življenja z Michaelom, preden je ta doživel tragičen padec na smučanju, od katerega si ni več opomogel. Njegovo zdravstveno stanje javnosti še vedno ni znano, kljub velikemu zanimanju.

Ljubezen do konjev teče po njunih žilah. Gina Maria in mama Corinna v Givrinsu.
Profimedia

26-letna Gina je uspešna konjenica in živi v Švici s svojim 27-letnim zaročencem Iain​om Bethkejem. Otroštvo je preživela stran od soja žarometov, saj je bil oče zelo zaščitniški do svojih odraščajočih otrok.

Nemška revija Bunte je nedavno objavila novico, da se bo Gina še letos poročila z Iainom v družinski luksuzni vili na Majorki. Iain je tudi velik ljubitelj konj, spoznala sta se v hlevu.

Gina Maria Schumacher blesti na tekmovanjih.  
Profimedia

Iain, ki je iz nemškega Berwangena, se pogosto pojavlja na Gininih fotografijah na družbenih omrežjih, par je svojo zvezo potrdil decembra 2017, ko sta se skupaj pojavila na podelitvi nagrad. Bunte poroča, da se je par skupaj preselil v Švico, a se bosta poročila na sončni Majorki, in navaja, da sta že najela načrtovalca porok iz severne Nemčije.

Mediji ne poročajo, ali se bo Michael, ki je 3. januarja, dan po deseti obletnici tragične smučarske nesreče, dopolnil 55 let, udeležil slovesnosti, septembra 2020 naj bi nekaj časa bival na Majorki. Španski tisk je takrat objavil, da se je iz svojega švicarskega doma preselil na ekskluzivno posestvo Las Brisas blizu Andratxa na jugozahodu otoka.

Corinna in bodoči zet Iain Naismith Bethke 
Profimedia

Gina Maria je že dolgo navdušena jahačica in je večkrat spregovorila o tem, kako je šport pomagal njej in njeni mami Corrini pri soočanju s hudo očetovo poškodbo glave iz leta 2013. V pogovoru za revijo She's Magazine leta 2019 sta Corinna in Gina povedali, da gre Mick po očetovih stopinjah z dirkaško kariero.

Ranč v švicarskem mestu Givrins je Michael leta 2005 podaril Corinni za deseto obletnico poroke, mati in hčerka pa tam organizirata konjeniške dogodke.

Kolekcija oblačil, ki jih je navdihnila Ginina ljubezen do jahanja.  
Profimedia

"Ko sem bila stara 30 let, sem sanjala, da bi imela konja, zato me je peljal v Dubaj pogledat arabske konje," se spominja Corinna.

Povedala je, da se je tam zaljubila v konja Tysona, čez leta je postala evropska prvakinja in imela v lasti 40 konjev, Michael pa se je šalil, da bo nekoč delal le še kot pomožni delavec pri čiščenju hlevov.

Mati in hči na rdeči preprogi.
Profimedia

Tudi Gina Maria je zelo uspešna jahačica, v zadnjih letih je zmagala na številnih tekmovanjih, vključno s svetovnim prvenstvom FEI v Švici leta 2017. Leto kasneje je osvojila zlato medaljo na Cavalliju na tekmovanju New Reining Association in bila prva na mladinskem svetovnem prvenstvu.

"Ko mi je mož rekel, da bo nekega dne Gina veliko boljša od mene, nisem bila navdušena. Mislila sem si, 'hej, kako je prišel do tega zaključka'. S konji delam od jutra do večera, poskušam se vsega naučiti," je razkrila Corinna.

Gina Maria Schumacher je zaradi razvite poslovne žilice medtem tudi sama postala milijonarka.  
Profimedia

Mati in hči sta odprli tudi ranč v Gordonvillu v Teksasu, ki se razprostira na 162 hektarjih in vključuje 40 velikih hlevov, Gina, ki je zaradi razvite podjetniške žilice medtem tudi sama postala milijonarka, se je povezala z modno znamko Herzens Angelegenheit, da bi ustvarila linijo oblačil, ki jih je navdihnila njena strast do konj.

Michael Schumacher in žena Corinna leta 1997 na dirki v Silverstonu. 
Profimedia

Spomnimo: Ginin oče Michael je leta 2013 z družino smučal v francoskih Alpah, ko je zapeljal s proge in z glavo udaril v skalo. Čeprav je nosil čelado, je utrpel hude poškodbe, zaradi katerih je bil dolgo v komi. Če ne bi imel čelade, bi bil na mestu mrtev, rešili so mu življenje, več informacij pa še danes ni znanih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta