Mamina krema: Zaradi intimnih ozeblin princa Harryja se je noro povečala prodaja tega lepotnega izdelka

D.Ži
11.01.2024 09:51

Eno najbolj bizarnih poglavij v knjigi Rezerva, ki govori o življenju ubežniškega princa, je iz že nekoliko pozabljene negovalne kreme naredilo prodajno uspešnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princ Harry je med antarktično eksedicijo premalo oblekel svoje intimne dele, ozebline pa poskušal sanirati z mamino najljubšo negovalno kremo.
Profimedia

Knjižna uspešnica leta 2023 je, ne glede na vsebino in kakovost prebranega, zagotovo bila knjiga Rezerva, razvpita biografija britanskega princa Harryja, polna sočnih podrobnosti iz življenja kraljevega ubežnika, ki jih morda niti niste želeli vedeti. 

Danes je princ v snežnih razmerah zagotovo bolj previden. 
Profimedia

Najbolj nepozabna izpoved iz knjige je tista o prezeblem penisu princa, ki se je odločil ozebline namazati z negovalno kremo. Kot bi vse skupaj ne bilo že dovolj mejno, preberemo tudi, da je to isto kremo, gre za izdelek znamke Elizabeth Arden Eight Hour, njegova pokojna mama, princesa Diana, uporabljala za ustnice, vonj kreme pa ga je med nanašanjem nemudoma spomnil nanjo, potem ko je med ekspedicijo po Antarktiki staknil ozebline na najbolj intimnem telesnem delu.

Poglavje Rezerve, ki naj bi bilo polno nostalgije in ljubezni do mame, med branjem spremlja rahel občutek nelagodja.
Profimedia

Bizarno priznanje najbrž ni prav zelo koristilo Harryju, koristilo pa je brez dvoma Elizabeth Arden. Britanski mediji pišejo, da se je prodaja kreme Eight Hour lani povečala za neverjetnih 60 odstotkov.

"Krema Eight Hour Cream Skin Protectant se je nedavno znašla v središču pozornosti, vendar je bila za nas vedno zvezda. Sporočite nam, če ste bili ljubitelji tega nagrajenega izdelka, preden je (ponovno) postal slaven," je zapisala znamka in tako namignila na prinčevo izpoved.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta