(FOTO) Stara ljubezen: Lepa bivša punca Novaka Đokovića služi po 30.000 evrov na noč. A s čim?

D.Ži
01.03.2024 11:14

Ni bila vedno Jelena. Pred svojo aktualno soprogo je srbski teniški as bil zaljubljen v izjemno atraktivno Lidijo Popović, ki je medtem tudi sama zgradila uspešno kariero.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jelena in Novak Đoković veljata za enega najbolj harmoničnih parov na športni sceni.  
Profimedia

Novak Đoković ne velja le za enega najboljših tenisačev v zgodovini, mediji veliko pišejo tudi o njegovem zakonu z Jeleno Ristić, ki ga navajajo kot primer dobrega, harmoničnega zakona. Poročila sta se leta 2014, imata dva otroka, na družbenih omrežjih simpatična dvojica tu in tam deli tudi kak utrinek iz svojega zasebnega življenja, videli smo ju celo med pletenjem puloverjev. 

Novak in Jelena Đoković med dopustom v španski Marbelli.   
Profimedia

Tisti z nekaj tračarskega spomina pa se še dobro spomnijo Novakove prejšnje zveze, ki so ji pripisovali kar veliko potenciala. Tenisač je bil nekoč zaljubljen v atraktivno Lidijo Popović, a v mnogo manj slavnih časih. Ambiciozna in nadarjena Popović medtem ni poniknila s scene, nasprotno, zgradila je uspešno mednarodno kariero, saj kot didžejka po svetu nastopa pod umetniškim imenom Lady Lee, na družbenih omrežjih ima kar dva milijona sledilcev, veliko oboževalcev ima zlasti v Aziji.

Po neuradnih podatkih naj bi glasbenica za nastop v žep pospravila tudi do 30 tisoč evrov. 

O svoji nekdanji zvezi ne govori rada, a je nekoč v intervjuju povedala, da je bil Novak čudovit partner. "Kar sva imela, je ostalo v daljni preteklosti in za to imam samo pohvalne besede," pravi.

"Razšla sva se, nič ni narobe, a danes se ne slišiva. Vsak ima svojo kariero, neprestano sva na nogah, vsekakor pa se rada spominjam tistega obdobja, rada se spominjam lepih stvari," je povedala srbskim novinarjem. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta