(FOTO) Ste videli fotografijo Natalije Verboten v bikiniju? Oglasila se je s kraja, kjer dopustujejo mnogi Slovenci

A.L.
13.07.2024 08:21

Vitek pas in izklesana postava dokazujeta, da za svoj videz še kako dobro skrbi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Poletje je čas, ko se objave estradnikov o tem, kje dopustujejo, kar vrstijo. Zadnja, ki je v svet poslala fotografijo z morskega oddiha, je Natalija Verboten. V družbi moža in sinov uživa na priljubljeni lokaciji v Novalji, kjer so vsako leto številni Slovenci.

"Pošiljam vam osvežilne morske pozdrave iz kampa Straško, kjer z družino zadnja leta več kot uživamo na dopustu. Kje pa vi premagujete vročinski val?" je zapisala priljubljena pevka pod fotografijo, na kateri pozira v modnem bikiniju. Kot kaže, je lepa temnolaska, ki bo letos dopolnila 48 let, v najboljši formi svojega življenja. Vitek pas in izklesana postava dokazujeta, da za svoj videz še kako dobro skrbi. 

Pred časom je za Onaplus povedala, kakšen je njen recept za zdravo življenje. "Žal ne poznam bližnjic, čudežnih skrivnosti, le doslednost in disciplino pri zdravem in aktivnem načinu življenja. Že približno dvajset let nisem na nobeni dieti, uživam raznovrstno zdravo hrano, po možnosti sezonsko in domačo. Jem tako rekoč vse, sem pa pozorna, kako hrano razporejam čez dan. Jem vsaki dve uri in pol, pri čemer upoštevam stari rek, ki gre takole: zajtrkuj kot kralj, kosi kot kmet in večerjaj kot berač. Med obroki si pripravim sadne, zelenjavne ali mlečne malice. Po potrebi uživam prehranska dopolnila. Obenem redno po malem pijem tekočino, ker vem, kako pomembno je biti hidriran. Ker sem tudi jaz sladkosneda, si privoščim sladke dobrote, vendar v dopoldanskih urah, da lahko telo kalorije čez dan pokuri. Poskušam ne pretiravati z ničimer in to je to."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta