(FOTO) Hajdi Korošec še nikoli ni bila tako vitka: Pred kratkim jih je dopolnila 45, a zlahka bi jih štela pol manj

A.L.
12.07.2024 09:30

Izklesano telo ni naključje, za njim stoji veliko odrekanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja otroška pevska zvezdnica, danes pa podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Korošec Jazbinšek je letos dopolnila 45 let, a mnogi se strinjajo, da bi se zlahka sprehajala tudi po modni pisti. Postavna Celjanka je po dveh porodih videti pol mlajša, kar do izraza pride predvsem takrat, ko s sledilci deli fotografije v kopalkah.

Te dni je na Instagramu objavila fotografijo z ladje, na kateri nosi vijolične kopalke. Bolj kot bikini je marsikdo občudoval njeno postavo, ki bi jo zlahka pripisali kakšni 20-letnici. Njena koža na obrazu in telesu je gladka in napeta, pas pa nadvse vitek, kar so opazili tudi oboževalci.

Izklesano telo ni naključje, za njim stoji veliko odrekanja. Pred časom je Hajdi razkrila, da je njena teža že celo življenje približno enaka. "Še vedno spravim nase kavbojke iz najstniških let. Seveda se z leti marsikaj spremeni in moraš malo popaziti, jaz sem z jedilnika umaknila kruh in sladkor, vse sladkane pijače, pijem le vodo, in to čimveč nje. Prisegam tudi na zajtrk, ki je moj najpomembnejši obrok in kosilo. Popoldan in zvečer ne jem več," je povedala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta