(FOTO) Brez sluzi in morske pene: Ana Tavčar v rumenih kopalkah razvnela splet, sledilci pa ugibajo, kje je dopustovala

D.Ži
02.07.2024 15:18

Kot morska deklica med valovi pozira naša markantna televizijka, a ni povsem jasno, kje si je to osvežitev sploh privoščila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Tavčar se z modo poigrava tudi med morskimi valovi. 
Adrijan Pregelj

V oddaji Dobro jutro nam še vedno dela družbo, konec tedna pa si je Ana Tavčar očitno dušo privezala nekje ob morju. Morda gre za arhivske fotografije, a želimo si verjeti, da si je priljubljena televizijska jutranjica vendarle v soparnih dneh privoščila nekaj osvežitve. Ljubiteljica mode je za svoj instagramovski profil pozirala med valovi, pri tem pa ni razkrila, kje se je nahajala. Glede na to, da na površini morja ni sluzi ali pene, njena sledilka ugiba, da najbrž ne gre za slovensko obalo, temveč je Ana odpotovala dlje. 

Ana je sledila trendu in izbrala zelo zapeljive enodelne kopalke, z drznim izrezom na območju trebuha. Živo rumena barva se lepo poda k Aninemu sončnemu značaju. Zanimive kopalke in zapeljiva Ana sta na družbenem omrežju sprožili kar nekaj komplimentov. Sledilci ji sporočajo, da je videti kot boginja, morska deklica in da ima "postavo, da te kap".  

"Čudovita in krasna lepotička z lepo porjavelo barvo. Krasno in lepo poletje ti želim," pa ji sporoča drugi sledilec. Sezona kopalk se je tako na slovenski estradni sceni tudi uradno začela.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta