(FOTO) Tuji mediji na Euru opazili, kako čedna punco ima Benjamin Šeško: "Ob lepi Aniti mu je vse lažje"

D.Ži
21.06.2024 11:31

Čedna, ambiciozna in pet let starejša. Tako pišejo o atraktivni Aniti Vidovič, ki je za našo izbrano vrsto pesti stiskala na Alianz Areni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Benjamin Šeško je v bavarski prestolnici na tribuni imel eno najlepših navijačic. 
Profimedia

Tekma Slovenije in Srbije na evropskem prvenstvu, ki ga te dni gosti Nemčija, še vedno odmeva, analize se vrstijo, spletni portali pa so opazili marsikaj, ne zgolj dogajanja na zelenici. Veliko pozornosti ni pritegnil samo Benjamin Šeško, ki je vso tekmo skrbel, da je imel srbski vratar Predrag Rajković polne roke dela, tuji mediji so opazili tudi njegovo najbolj gorečo navijačico.

Na tribuni je pesti zanj in vso reprezentanco namreč stiskala njegova lepa Anita Vidovič, o kateri pišejo, da je od njega starejša pet let. 

Čedna svetlolaska je ambiciozna ženska, ki je že pred časom diplomirala na fakulteti za javno upravo. Prav zelo radodarna z utrinki iz svojega zasebnega življenja ni, tu in tam pa najdemo kakšno njeno fotografijo, ki dokazuje, da je res ena najbolj simpatičnih in čednih nogometaških partneric. Srbski Telegraf piše, da je Šešku ob lepi Aniti vse lažje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta