(VIDEO) Bivši butler princese Diane je ogorčen: Poziva, naj kralj Harryju in Meghan odvzame plemiška naziva

D.Ži
08.12.2022 10:47

Vse več je tistih, ki menijo, da Harry in Meghan svoji družini le še škodita. Napetost je pred premiero njune dokumentarne serije na vrhuncu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Po objavi napovednika za Netflixovo "eksplozivno" dokumentarno serijo, v kateri princ Harry in vojvodinja Meghan napadata kraljevo družino, se je par znašel na udaru kritik nekdanjega butlerja princese Diane Paula Burrella.

Med intervjujem za TalkTV s Piersom Morganom je nekdanji butler povedal svoje mnenje o mlajšem sinu princese Diane in njegovi izbranki.

Profimedia

"Vi ste kralj Karel, kaj za vraga počnete, glede na to, da je eden od teh dveh ljudi, ki poskušata uničiti vse, za kar se zavzemate, vaš sin?" se je na glas vprašal Morgan.

64-letni upokojeni kraljevi služabnik, ki je 21 let delal za britansko kraljevo družino, najbolj znan pa je po tem, da je bil butler princese Diane do njene smrti leta 1997, pa je odgovoril: "Naj jima vzame nazive, ja, strinjam se s tabo."

"Nočeta biti kraljevska, zakaj bi torej imela kraljeve nazive?" je dodal.

Meghan in Harry sta producirala in posnela dokumentarni film v šestih delih, ki bo premierno predvajan na Netflixu 8. decembra. Vojvoda in vojvodinja sussekška sta objavila dramatične napovednike in napovedala, da bosta v dokumentarcu "povedala svojo resnico", češ da samo onadva poznata pravo resnico o svojem življenju.

"To je umazana igra. Ženske, ki se poročijo v kraljevo družino, globoko trpijo. Nisem želel, da se zgodovina ponovi," pravi princ Harry v napovedniku, Meghan pa tarna, da je kraljeva družina ni zaščitila pred novinarji. Prikazani bodo tudi prizori iz življenja princese Diane, Harryjeve pokojne mame, s katero se Meghan javno identificira.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta