(FOTO) Znova skupaj! Na zelo posebnem praznovanju so se Petra Kerčmar, Uroš Slak in sin Aljaž spet slikali

D.Ži
19.03.2024 09:39

Priljubljena voditeljica oddaje 24 ur je z najbližjimi proslavila petdesetico, ob tem pa je nastal tudi zelo poseben posnetek z nekdanjim partnerjem in sinom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petra Kerčmar
Urša Premik

Lepo je, ko nekdanji partnerji, ki so na neki točki v življenju ocenili, da je bolje, da poti nadaljujejo ločeno, ohranijo lepe, korektne odnose, sploh če delajo v istih podjetjih. Da sta Petra Kerčmar in Uroš Slak bila par, smo vedeli, a prav veliko več o tem niti ne, saj sta voditelja informativnega programa na Pop TV svojo zasebnost skrbno varovala, tudi o kakšnem javnem pranju umazanega perila ob razpadu zveze ni bilo ne sluha ne duha. 

Priljubljena voditeljica 24 ur je 15. marca praznovala 50. rojstni dan, ob tej posebni priložnosti pa administratorjem instagramovskega profila oddaje dovolila, da so s sledilci delili nekaj utrinkov praznovanja. Sama se namreč instamaniji uspešno upira. Da je šlo za čudovit dan, lahko razberemo z njenega od sreče žarečega obraza, posebej prisrčen pa je posnetek, na katerem Petra ponosna pozira s sinom Aljažem in njegovim očetom Urošem Slakom.

Daaaleč nazaj. Petra Kerčmar in Uroš Slak leta 2003, kasneje so se njune poti zasebno razšle.
Robert Balen

Vzorno ohranjeni dobri odnosi torej. Pripomniti velja tudi, da je Petra v zapeljivi rožnati obleki bila videti preprosto čudovito. Kakšen je njen trenutni ljubezenski status, v resnici ve le ona, v medijih pa smo skozi mesece zasledili podatek, da je že nekaj časa srečno samska. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta