(FOTO) Zvezdnik je po škandalu z ljudožerskimi fantazijami zbežal daleč stran. In zdi se, da zdaj dela kot vratar

D.Ži
12.07.2022 09:15

Zmeda. Medtem ko nekdanjega slavnega filmskega zvezdnika videvajo v uniformi, sam trdi, da v letovišču le pomaga prijatelju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Osramočeni hollywoodski igralec Armie Hammer se je te dni znašel v središču pozornosti, potem ko so se pojavile informacije, da dela kot skrbnik počitniških prostorov na Kajmanskih otokih. Opazili so ga, ko je prišel v pisarno letovišča Morritt oblečen v nekaj, kar je bilo videti kot uniforma osebja.

35-letni Armie je nosili modro polo majico in ujemajoče se hlače, uniformo, ki je zelo podobna tistim, ki jih nosi drugo hotelsko osebje. Fotografije so bile posnete 29. junija in so se pojavile na družbenih omrežjih, potem ko je njegov odvetnik zanikal, da bi Armie delal v hotelu.

Profimedia

Ugibanja so se sprožila, potem ko je na twitterju pristala slika letaka iz Morrittovega letovišča, ki prikazuje igralca kot hotelskega vratarja. Odvetnik Andrew Brettler je za revijo Variety povedal, da je šlo za šalo igralčevih prijateljev iz hotela, v katerem živi že več kot leto dni. Tja se je preselil, potem ko je bil leta 2021 obtožen spolnih zlorab.

"Starši prijatelja so odšli na počitnice na Kajmanske otoke in Armie Hammer je bil njihov vratar," se je glasil tvit, ki so ga medtem izbrisali z družbenih omrežij. Letak z njegovo fotografijo je vključeval kupone za popust in oglaševal, da bo Armie goste popeljal na plavanje z divjimi želvami in jih usmeril do najboljših točk za potapljanje.

Morrittov direktor prodaje Christopher Butcher je spregovoril o celotni situaciji in za The Daily Beast povedal, da Armie v letovišču ne dela.

Profimedia

"Hammer živi na Velikem Kajmanu. Eden od članov mojega osebja igra golf z njim in sem je prišel samo zato, da bi preživel dan z njim," je dejal Andrew, ki pa ni izključil možnosti njegove zaposlitve. "Če je to povzročilo toliko publicitete, potem morda!" je sklenil.

Medtem je TMZ poročal tudi, da je igralec po navedbah ene od prič preživel več ur na dan v pisarni in ga je bilo pogosto mogoče videti med odhodi na odmore za kajenje. Vsaj eni družini je razkazoval letovišče. Portalu je vir dejal, da ima zvezdnik prijatelja, ki dela v hotelu, in mu v prostem času pomaga pri delu.

Profimedia

Armie se je znašel sredi velikega škandala, potem ko so na družbenih omrežjih pristala njegova šokantna in srhljiva sporočila, ki jih je pošiljal domnevnim žrtvam. Sporočila, ki naj bi jih bil pošiljal, so bila objavljena na instagram profilu House of Effie in vključujejo njegove čudaške želje, da bi drugi osebi odrezal prst na nogi in ga pospravil v žep, pa tudi fantazije o posilstvu in kanibalizmu. Sporočila naj bi bila poslana med letoma 2016 in 2020.

"Živiš samo zato, da bi bila moja sužnja. Imel te bom v lasti, to so moja duša, moji možgani, moja duša in moje telo. Ali želiš priti in biti moja last do smrti? Če hočeš, ti bom odrezal prst na nogi in ga imel v žepu, da boš vedno z mano. Sem stoodstotni kanibal in te želim pojesti. Nikoli prej nisem priznal. Moram piti tvojo kri," so le nekatera njegova srhljiva sporočila.

Njegovi oboževalci pravijo, da dvomijo o pristnosti napisanega, toda njegova bivša partnerica, pisateljica Jessica Ciencin Henriquez, sporočilom verjame.

Profimedia

"Če se še vedno sprašujete, ali so sporočila Armieja Hammerja resnična, bi se morda morali začeti spraševati tudi o kulturi, v kateri živimo. Ta daje takim ljudem moč nad njihovimi žrtvami. Za skrivanje plenilca je potrebna cela vojska. Za vsakim napadalcem stoji ekipa ljudi, ki trdo dela, da bi prikrila sledi," je Jessica zapisala na twitterju.

Pred kratkim je igralca blokirala na družbenih omrežjih, kmalu po tem, ko so ju prvič videli skupaj v javnosti. Tesna prijateljica njegove nekdanje žene Elizabeth Chambers pravi, da je šokirana nad vsem, kar ji je pošiljal, ko je bil še poročen z njo. Nekdanja zakonca sta se julija lani ločila, potem ko jo je prevaral s kolegico Lily James.

Profimedia

"Armie se je izkazal za pošast. Veliko žensk se je obrnilo na Elizabeth, in čeprav si tega sprva ni želela priznati, zdaj ve, da so govorile resnico," je povedal vir za Daily Mail.

Domnevni zločini in škandali, v katere so vpleteni Armie in člani njegove premožne družine, bodo kmalu tema kriminalistične oddaje "House Of Hammer".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta