(FOTO) Zvezdnik na popravilo vozila počakal v hiši oboževalke, pustil ji je skrivnostno pismo ...

A.L.
05.11.2020 16:10

Navdušena oboževalka je pismo takoj objavila na družbenih omrežjih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Žal mi je, da se nisva srečala. Upam, da se kmalu spoznava," je v sporočilu, namenjenem oboževalki, zapisal 26-letni Harry Styles. Zvezdniku se je pred dnevi avtomobil pokvaril pred hišo oboževalke, a je v tem času ni bilo doma. Kljub temu jo je ob prihodu domov čakalo eno največjih presenečenj.

Težave glasbenika je opazil prijatelj oboževalkinega očeta in mu dovolil, da na popravilo počaka v hiši. "Theadora, moj avtomobil se je pokvaril na tvoji ulici in očetov prijatelj mi je prijazno dovolil, da ob skodelici čaja počakam v hiši," je še zapisal in dodal, da moramo biti drug do drugega vedno prijazni. "P. S., nahranil sem ribe," je zaključil svoje sporočilo. Na drugem listu papirja je zapisal, naj njen oče vzpostavi stik z njim, da se bosta lahko srečala na koncertu.

View this post on Instagram

San Jose, Live On Tour.

A post shared by @ harrystyles on

Navdušena oboževalka je pismo takoj objavila na družbenih omrežjih, eden od sledilcev je zapisal: "Si predstavlkate, da ste v karanteni od marca, nato pa skočite v trgovino po hrano in ravno zgrešite Harryja Stylesa."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta