Hitrost osnova, ne luksuz

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
06.06.2022 00:00

Internet je že kar lepo obdobje del našega vsakdana, pri čemer se njegov pomen le še povečuje iz dneva v dan, iz tedna v teden, iz leta v leto.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Če so bili prvi uporabniki tisti tehnološko naprednejši, je danes nepogrešljivi družbe, večina si življenja brez njega ne zna in ne more predstavljati. V bistvu se naše zahteve le še povečujejo, hočemo vedno višje internetne hitrosti, pri mobilni telefoniji hočemo tudi vedno večjo količino prenosa podatkov.

Hiter internet ni več luksuz, hiter internet je osnova, ki jo zahteva vsak uporabnik. In sicer tako v zasebnem kot poslovnem življenju. Slednje se je pokazalo predvsem v zadnjem obdobju z delom od dom in sestanki na spletnih platformah, ki se bodo brez dvoma v določeni meri ohranili tudi v prihodnje, v zasebnem življenju pa sploh potrebujemo vedno več.

Shutterstock

Dejstvo je, da imamo doma vedno več pametnih naprav, ki delujejo sočasno, da je njihovo delovanje brezhibno, pa poskrbi hitro in stabilno omrežje. Vedno bolj razširjeni pametni domovi brez tega ne bi bili možni, prav tako ne vedno številčnejše virtualne izkušnje, ki na zanimiv način bogatijo naš prosti čas in nam približujejo izkušnje, ki si jih sicer ne znamo najbolje predstavljati. Storitve za pretočno gledanje filmov in serij so vedno bolj priljubljene, prav tako pretakanje video vsebin, na različnih družbenih omrežjih preživimo vedno več časa in vse to tudi zahteva kakovostne internetne storitve. Da ne omenjamo vedno bolj popularnega igranja iger, za katerega pa potrebujemo še posebej hiter internet.

Shutterstock

Naše zahteve, pričakovanja, želje se bodo v prihodnje le še povečevali, zato je izjemno pomembno, da si zagotovimo najboljšega ponudnika telekomunikacijskih storitev. In dokazano najhitrejše omrežje 5G in fiksno omrežje v Sloveniji ima Telemach. To so pokazali rezultati preizkusov pomočjo aplikacije Ookla Speedtest®, ki so jih med 1. julijem in 31. decembrom 2021 v Slovenji opravili Telemachovi uporabniki. Za nameček se je paketu mobilnih storitev NAJVEČ z neomejenim prenosom podatkov pridružil tudi paket ŠE VEČ, kar je nov revolucionarni korak tega podjetja. Paketi NAJVEČ za nameček nudijo pravo izkušnjo 5G s hitrostmi do 1 Gbps, vključujejo pa tudi glasbeno aplikacijo TIDAL in ugodnejše cene mobilnih naprav.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.