Joker Out razkrili naslov evrovizijske skladbe, s katero bodo potovali v Liverpool

Gr.G.
28.01.2023 19:35

V studiu 1 Televizije Slovenija so danes posneli oddajo Misija Liverpool, v kateri so Joker Out prvič premierno predstavili evrovizijsko skladbo z naslovom Carpe Diem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
RTV Slovenija

V soboto, 4. februarja bo TV Slovenija v oddaji Misija Liverpool premierno predstavljena skladba, s katero nas bo glasbena skupina Joker Out meseca maja zastopala na velikem evrovizijskem odru v Liverpoolu. Že danes pa so razkrili naslov te skladbe: Carpe Diem. 

Oddajo Misija Liverpool bo vodila Miša Molk, v njej pa bodo gledalci izvedeli vse podrobnosti nastanka letošnje skladbe, s katero se bo Slovenija predstavila na izboru za Pesem Evrovizije, ki jo letos v imenu Ukrajine gosti Liverpool. Spremljati bo mogoče decembrsko ustvarjalno pot članov skupine Joker Out v Hamburg, kjer so posneli angleški album in tudi letošnjo evrovizijsko skladbo. Prav tako bo predstavljen tudi videospot skladbe, ki jo bodo na liverpoolskem odru odpeli v slovenščini. 

Joker Out
Rtv Slovenija

Z RTV Slovenija so sporočili, da bo Misija Liverpool poleg glavnih zvezd večera skupine Joker Out gostila tudi številne druge glasbenike, ki so tesno povezani z evrovizijskimi zgodbami preteklih let. Nastopili bodo Amaya, LPS, Nuša Derenda in Tomaž Mihelič. V spremljevalnem programu pa še kantavtorica Konstrakta, ki je leta 2022 na izboru za Pesem Evrovizije zastopala Srbijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta