Kaj se je zgodilo z zaročnim prstanom princese Kate? Nosi novega, mnogi so prepričani, da gre za pomembno sporočilo

D.Ži
13.09.2024 11:16

Sloviti prstan svoje pokojne tašče je princesa med zdravljenjem snela, poznavalci so prepričani, da nov nakit predstavlja novo upanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Kate zadnje čase nosi nov prstan. Gre za moževo darilo?  
Profimedia

Princesa Kate je svoj zaročni prstan, ki je nekoč pripadal pokojni princesi Diani, zamenjala z novim, prvič pa ga je širši javnosti pokazala v novem videu na Instagramu, kjer je svetu sporočila, da je končala s kemoterapijo.

Kate v posnetku pove: "Vsem tistim, ki nadaljujete boj z rakom - stojim z vami, z ramo ob rami, z roko v roki." Vidimo, kako hodi po polju z iztegnjeno roko in prsti, ki drsijo skozi visoko travo. Nato je pokazala nov prstan, ki je nadomestil njen sloviti zaročni prstan, mnogim je predstavljal tesno vez s pokojno taščo. 

Nekateri menijo, da je prstan Williamovo darilo po končani kemoterapiji. 
Profimedia

Ko so opazili spremembo njenega nakita, so oboževalci namignili, da bi bil novi prstan, ki ga Kate nosi v tem videu, lahko darilo princa Williama in najbrž simbolizira nov začetek po končani kemoterapiji.

Najbolj pozorni opazovalci dodajajo, da to ni prvič, da so Kate videli s tem prstanom. Nosila ga je tudi v čestitki reprezentanci Velike Britanije po uspehu na olimpijskih igrah v Parizu, zaradi česar so številni oboževalci hitro sklepali, da gre za poročni prstan, a to ni.

Video je nastal v Norfolku, kjer je družina preživela del poletja.V triminutnem videu se Kate igra s princem Georgeom, princeso Charlotte in princem Louisom.

Princesa pravi, da na življenje odslej gleda drugače.  
Profimedia

"Ko se poletje bliža koncu, vam ne morem povedati, kako mi je odleglo, da sem končno končala s kemoterapijo. Zadnjih devet mesecev je bilo za nas kot družino neverjetno težkih. Življenje, kot ga poznate, se lahko spremeni v trenutku in morali smo najti način, kako prebroditi viharne vode in neznano pot," je objavila na Instagramu.

Sloviti Dianin zaročni prstan je princesa Kate po zdravljenju snela.  
Profimedia

"Rak je kompleksen, strašljiv in nepredvidljiv za vsakogar, še posebej pa za tiste, ki so vam najbližje. Sooči vas z vašo lastno ranljivostjo na način, o katerem niste nikoli razmišljali, in tako postavi nov pogled na vse. Ta čas je spomnil naju z Williamom, da moramo biti hvaležni za preproste, a pomembne stvari v življenju, ki jih mnogi pogosto jemljemo za samoumevne, preprosto ljubiti in biti ljubljen," je v sporočilu zapisala valižanska princesa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta