Princesa Kate se je pokazala v javnosti in počela nekaj zelo nenavadnega. Kakšno je njeno zdravstveno stanje?

D.Ži
19.08.2024 10:06

Člani prestolonaslednikove družine niso želeli nobenega posebnega protokola, želeli so le preživeti zabaven družinski dan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Princesa Kate te dni kar žari od nove energije in optimizma.  
Profimedia

Britanska princesa Kate se je z družino vrnila na kraljeva druženja, nove informacije tujih medijev pa so razveselile mnoge. Minulo soboto se je z možem, princem Williamom ter tremi otroki udeležila festivala Gone Wild v Norfolku. Viri so za Daily Mail povedali, da so otroci sodelovali v aktivnostih in igrah, na neki točki pa se jim je pridružila tudi princesa sama, kar je mnoge razveselilo, saj to pomeni, da se počuti veliko bolje.

Navdušeni Louis je tekal naokoli in vpil: "Zdaj ali nikoli, gremo!" 

Gone Wild Festival vsak dan sprejme 640 otrok, prejšnji konec tedna pa se je zabavi pridružila prav posebna družina, je povedala Georgina Barron, vodja festivala.

Podatkov o njenem zdravstvenem stanju je malo, a očitno so novice dobre. 
Profimedia

''Poklicali so me v pisarno produkcijske ekipe in mi povedali, da je zelo posebna VIP družina prosila za igranje igre Nerf Wars,'' se spominja.

"Valižanski princ in princesa sta skupaj s tremi otroki prispela s prijatelji in družino. Vprašali so, ali lahko zagotovimo intenzivno, neprekinjeno igro Nerf, in seveda je Norfolk Nerf naredil to, kar znamo najbolje,'' pravi. 

Dodaja, da so člani kraljeve družine in ostali meščani tekali naokoli s puškami Nerf in dimnimi bombami. Gre za streljanje s peno.

''Moji sinovi Euan Barron, Jenson Barron in Junior Barron so imeli največjo čast igrati Nerf Wars s princem Georgeom, princeso Charlotte in čudovitim princem Louisom,'' je rekla.

Prestolonasledniški par je po Parizu 2024 nagovoril tudi britanske olimpijce in se jim zahvalil za uspehe.  
Profimedia

''Valižanska princesa je pograbila pištolo, tekla naokoli in se igrala v blatu s svojimi otroki. Še vedno sem navdušena nad tem, kakšno nepozabno izkušnjo smo imeli,'' dodaja šefica festivala.

Shell Lancaster, ki se je prav tako udeležila festivala prejšnji konec tedna, je povedala, da je videla Williama in Kate, kako pomagata svojima otrokoma plezati po zidu.

Barron je razkrila, da družina ni prosila za kak posebej protokol, želeli so preživeti le zabaven družinski dan kot vsaka druga običajna družina.

Posnetke z druženja je delil Daily Mail.

Kate se sicer že mesece bori z rakom, in čeprav kraljeva družina o njenem stanju molči, so novice očitno dobre.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta