Zamolčane skrivnosti iz kraljeve palače: Camilla med pogrebom kraljice Elizabete II. vpila na otroka Williama in Kate

A.L.
22.07.2024 10:33

Odnos med kraljico Camillo in princeso Kate je bil slab že nekaj časa, vrhunec napetosti pa se je zgodil med pogrebom kraljice Elizabete II.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Princesa Kate se že mesece bori z rakom in čeprav so informacije, ki so jih iz palače v tem času poslali v javnost bolj skope, mnogi zaskrbljeno spremljajo njeno zdravstveno stanje. Tuji mediji poročajo, da naj bi Kate doma dobivala veliko podpore, izkazuje ji jo tudi kraljica Camilla, ki stoji ob strani svojemu soprogu, kralju Karlu III. in snahi Kate Middleton.

Četudi Camilla Kate v težkih časih stoji ob strani, naj ne bi vedno bilo tako. Po pisanju tujih medijev, je Camilla vzpostavila protokol v svoji palači že več let pred smrtjo kraljice Elizabete II., zaradi česar je prišlo do napetosti med njo in valižansko princeso. Camilla naj bi poniževala Kate, ker je bila ljubosumna na njeno priljubljenost.

Reuters

Njun odnos je bil tako slab že nekaj časa, vrhunec napetosti pa se je zgodil med pogrebom kraljice Elizabete, ko naj bi Camilla vpila na otroka Williama in Kate, saj je opazila, da sta bila med slovesom v Westminsterski opatiji nemirna in da sta se prerekala. Neimenovani vir je po poročanju medijev razkril, da je George uščipnil svojo sestro Charlotte, na kar se je ta odzvala. To naj bi Camillo močno razburilo, zato je Kate zabičala: "Vajina otroka sta prava sramota. Nadzoruj ju, sicer ju bom jaz." S tem naj bi Camilla malo Charlotte spravila v jok, medtem ko jo je njena mama Kate tolažila.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta