(FOTO) Živčnost na dvoru: Princesa se bo kmalu poročila z biseksualnim šamanom, ki mu očitajo, da goljufa bolne ljudi

D.Ži
04.07.2024 13:09

Štiri dni bo trajala "poroka leta", kakor so jo poimenovali tabloidi, fotografiranje na njej pa bo prepovedano.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Märtha Louise in Durek Verrett veljata za najbolj obrekovan norveški par, a zdi se, da sta skupaj zelo srečna. 
Profimedia

Ne dogaja se samo na britanskem in španskem dvoru, zanimive zgodbe napletajo tudi člani drugih evropskih kraljevih družin.  Najstarejša hči norveškega kralja Haralda V., princesa Märtha Louise, se bo čez manj kot dva meseca poročila. 31. avgusta bo svojemu zaročencu Dureku Verrettu dahnila "da". Slovesnost bo v dveh delih, vodili pa jo bodo predstavniki različnih religij, poroča Daily Mail.

Njemu očitajo, da je šarlatan, njej, da je naivna, par pa se na očitke požvižga.  
Profimedia

"Z veseljem sporočamo, da bo častita Margit Lovise Holte vodila najino poroko v Geirangerju 31. avgusta po norveški cerkveni poroki. Michael Beckwith bo imel tudi pozdravni govor na slovesnosti," je povedala princesa. Da bi lahko na poroko prišli gostje z vsega sveta, je par rezerviral več hotelov v okolici. Gostje bodo tam bivali vse štiri dni praznovanja.

Veliko prahu je dvignila njegova izjava, da je rak izbira.  
Profimedia

Na dan poroke bodo gostje uživali v triurni plovbi z ladjo po fjordu Geiranger, ki jih bo popeljala na obred. Slovesnosti bosta sledila sprejem in zabava v norveškem hotelu. Goste bo zabavala ameriška skupina Black Eyed Peas. V vabilu piše, da fotografiranje poroke ne bo dovoljeno.

Märtha Louise je pred dvema letoma zapustila položaj delovne članice kraljeve družine, predvsem zaradi kontroverznih stališč svojega partnerja. Durek se razglaša za biseksualca in si pravi šaman.

Skupaj se redno pojavljata na družabnih in drugih dogodkih.  
Profimedia

V svoji knjigi Spirit Hacking med drugim piše, da je rak izbira, priporoča tudi vaje za odstranjevanje "odtisov" iz ženskih vagin, ki so jih pustili prejšnji spolni partnerji, in na svoji spletni strani je prodajal medaljon za 222 dolarjev, imenovan Spirit Optimizer, za katerega je trdil, da mu je pomagal premagati covid. Vse to je pri zelo prizmeljenih Norvežanih dvignilo obrvi. "Je slepar, šarlatan in goljuf," je nekoč dejal kolumnist in humorist Dagfinn Nordbo.

Märtha Louise je pred dvema letoma zapustila položaj delovne članice kraljeve družine. 
Profimedia

52-letna Martha Louise se bo z Durekom poročila sedem let po ločitvi od prvega moža, pisatelja Arija Behna, s katerim ima tri hčerke. Nekdanji par se je poročil maja 2002.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta