(FOTO) Severina na dopustu s sinom žari od sreče. Pohvalila se je, v kakšnem razkošju uživata

D.Ži
28.02.2022 09:23

Srečni dnevi. Najbolj vroča hrvaška glasbena zvezdnica je pobegnila od ponorelega sveta in mir poiskala na Maldivih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jelena Balić

Hrvaška pevka Severina trenutno uživa na Maldivih, in to v prijetni družbi svojega sinka. Iz svoje najljubše tropske destinacije se je oglasila na instagramu. Objavila je video, v katerem se je malce pohvalila s tem, v kako pravljično lepem okolju se sproščata. 

Nastanila sta se v razkošnem letovišču Six Senses Laam, v koči z neposrednim dostopom do oceana. Severina je v turkizno modrino skočila v zapeljivih zelenih kopalkah. 

"Počutim se kot v raju," je pripisala objavi, oboževalci pa so opazili, kako nasmejana, sproščena in srečna je. Povsem jasno je, da so dnevi s sinom njeni najljubši. 

"Lepa", "Lepo živiš", "Nebesa na zemlji", "Kakšna ženska!" so nekateri od številnih komentarjev, ki jih je prejela, objava pa je v manj kot uri zbrala več kot 10.000 všečkov.

Pred tem je v svojih zgodbah na instagramu razkrila, da ju s sinom na dopustu spremlja znana splitska fotografinja, njena dobra prijateljica Sonja Dvornik.

Severina se na Maldive rada odpravi, tam je bila nazadnje konec lanskega leta, pred časom pa tudi z Igorjem Kojićem, ki je danes že njen bivši mož.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta