Kje je Ilka Štuhec? Slovenski smučarji odpotovali na priprave v Argentino, ampak nje tam ni ...

D.Ži
20.08.2024 10:47

"Veselim se vrnitve na sneg, to je vsako leto zanimivo obdobje, ko se znova vrnemo v zimo in začutimo opremo," pravi Mariborčanka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ilka Štuhec bo v Južni Ameriki preživela kar nekaj časa. 
Jaka Gasar

Že res, da se v Evropi nahajamo sredi zelo vročega poletja, a naši smučarji so z mislimi že v naslednji snežni sezoni. Tisti, ki se ukvarjajo s tehničnimi disciplinami, so pred dnevi na priprave že odpotovali v Južno Ameriko. Ana Bucik Jogan, Neja Dvornik in Nika Tomšič trenirajo v Argentini, kjer se jim je pridružila tudi nova članica slovenske reprezentance Lila Lapanja, piše Svet24. Tja sta odpotovala tudi Miha Oserban in Žan Kranjec, pa Andreja Slokar. Ni ostalo neopaženo, da tam ni naše najbolj izstopajoče smučarke Ilke Štuhec. Njo čaka druga južnoameriška država, saj se bo reprezentanca za hitre discipline odpravila v Čile. 

"Veselim se vrnitve na sneg, to je vsako leto zanimivo obdobje, ko se znova vrnemo v zimo in začutimo opremo. Tudi letos bomo dolgo v Južni Ameriki. Skoraj do konca oktobra bomo trenirali v El Coloradu, La Parvi in Corralcu. Vmes bo čas za oddih in selitev na nižjo nadmorsko višino," je v izjavi za Smučarsko zvezo povedala Ilka, ki je nekaj poletnih dni preživela tudi v ZDA. Bila je svatinja na poroki kanadske smučarke Marie-Michèle Gagnon in ameriškega smučarja Travisa Ganonga

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta