Konec je! J.Lo in Ben Affleck se po zgolj dveh letih ločujeta. To naj bi bila kaplja čez rob ...

D.Ži
01.08.2024 09:52

Ločitveni papirji so pripravljeni, oboževalci v kratkem pričakujejo izjavo za javnost, v kateri bosta povedala, kako zelo sta se borila za svoj ponesrečeni zakon.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Povsem jasno je, da skupaj nista srečna že kar nekaj časa.  
Profimedia

Govorice so bile resnične. Konec je. Igralka in pevka Jennifer Lopez in njen mož, igralec Ben Affleck, se tudi uradno ločujeta. Ločitveni papirji so pripravljeni, vendar še niso bili predloženi, trdi več virov za Daily Mail.

"Ločitvene papirje sta pripravila že pred mesecem dni, a čakata na pravi čas, da jih oddata," piše tabloid. "Nato bosta v javnost poslala skupno izjavo, v kateri bosta povedala, da sta se borila, da bi njuno razmerje delovalo. Tega, kar je nekoč bilo med njima, ni več, oba sta to sprejela,'' so povedali viri in kot razlog za razpad zakona navedli pomanjkanje kompromisov med zvezdnikoma. 

"Pravljična" hollywoodska ljubezenska zgodba se je spet izjalovila.  
Profimedia

Igralkini prijatelji trdijo, da jo je še posebej razburil Benov nenaden nakup hiše v četrti Pacific Palisades v Los Angelesu na njen 55. rojstni dan. Ni ostalo neopaženo, da igralca na ženini rojstnodnevni zabavi ni bilo, nasploh ju skupaj nismo videli že zelo dolgo, na nekem dogodku sta se celo javno sprla. 

Zadnje mesece se je o njuni ločitvi govorilo vse glasneje, a sta se na vso moč trudila, da bi še eno ljubezensko polomijo skrila pred javnostjo.

Affleck je pred dnevi kupil novo hišo, kar je po mnenju poznavalcev bil jasen znak, da je njunega zakona konec. Megalomansko vilo, v kateri sta živela skupaj, sta medtem že dala v prodajo.

Ko sta se skupaj pokazala v javnosti, sta bila praviloma slabe volje.  
Profimedia

Lopez in Affleck sta se ponovno združila leta 2021, potem ko sta se leta 2004 razšla. Nato sta leta 2022 pred matičarja stopila na istem mestu, kjer sta to želela storiti pred dvema desetletjema. A se tudi tokrat ni izšlo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta