Kupite Office 2021 Pro za 27,67 € in pozabite na naročnino!

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
18.09.2023 13:52

Te izjemne ponudbe zagotavljajo vseživljenjski dostop do visoko ocenjenega paketa Microsoft Office.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Nakup paketa za produktivnost Office neposredno pri Microsoftu stane 440 USD, zdaj pa vam predstavljamo posebno prodajo Keysfan Office, kjer lahko kupite Microsoft Office 2021 Professional Plus za 27,67 €. To je le delček Microsofta. Uporabniki Mac lahko izberejo Office 2021 Home and Business za Mac, ki stane 31,69 €. Te izjemne ponudbe zagotavljajo doživljenjski dostop do dragega paketa Microsoft Office. Vsi ključi so 100% originalni. S prenosom in aktivacijo z uradne strani bo vaš nakup popolnoma varen in brez težav.

62 % popusta na doživljenjski Microsoft Office (KODA KUPONA: QA62)

>>>VEČ

50 % popusta na pristen operacijski sistem Windows (KODA KUPONA: QA50)

>>>V

Več različic: 62 % popusta na pakete (KODA KUPONA: QA62)

>>>V

Ustrezna programska oprema vam bo pomagala delati hitreje in učinkoviteje. Keysfan ima na voljo na stotine orodij, med katerimi lahko izberete, seveda po znižani ceni. Keysfan je vaša trgovina na enem mestu za vse vaše potrebe po programski opremi, zato začnite že danes z izbiro programske opreme!

Večina ljudi izbere Ashampoo!

Praktična programska oprema za računalniško orodje

Odkrijte več orodij>>>

Keysfan je globalna prodaja programskih ključev, vključno z Microsoftovimi izdelki, orodji, protivirusnimi programi, igrami in drugim. Prav vsakomur dostopna cena je Keysfanu prinesla veliko pohval. Keysfan pozna "zgodovino" vsake licence, ki jo prodaja, ključi so 100% pristni in zakoniti. V kolikor po nakupu odkrijete težavo, se lahko pravočasno obrnete na službo za pomoč uporabnikom 24/7, ki vam bo takoj odgovorila in vam pomagala rešiti težavo.

Pred nakupom natančno preberite podroben opis izdelka. Ključ in informacije o prenosu in namestitvi boste prejeli po e-pošti s takojšnjo dostavo, preverite tudi mapo z vsiljeno ali neželeno pošto. Lahko kliknete zgornjo povezavo, da odprete stran s podrobnostmi o izdelku za informacije o izdelku. Veselo nakupovanje!

Kontakna e-pošta: Support@Keysfan.com

Kako plačati?

  1. Dodajte izdelek v nakupovalni voziček in izpolnite kodo kupona, po potrditvi kliknite »Naprej na blagajno«!
Arhiv Naročnika
  1. Ko vnesete potrebne podatke, kliknite »CDZEPay«, da izberete način plačila.
Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.