(LIMONADA) Sanjski moški, sanjski vložki

Denis Živčec Denis Živčec
13.08.2022 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ker je govoril bedarije, jih je dobil okoli ušes. Zdaj Gregor Čeglaj z one strani užaljeno obračunava z nekdanjimi influencerskimi kolegi.

 
Ker je govoril bedarije, jih je dobil okoli ušes. Zdaj Gregor Čeglaj z one strani užaljeno obračunava z nekdanjimi influencerskimi kolegi.  
Profimedia
Všeč mi je, kako sanjski Čeglaj vselej poudari, da se zaveda, da to, kar počne, ni prav. Kar ga seveda ne ustavi. Tako izvemo, da naj bi bila ena od vplivnic v ZDA svoj čas "olupila" kar nekaj banan, da se obnaša kot popolna avša, da znana pevka zavija z očmi, ko se z glasbenimi kolegi pogovarja po telefonu, pa tudi, da je prejel sporočilo, kako se znan vplivnež, sicer javno vzoren oče, v zasebnem življenju bojda udeležuje gejevskih orgij, na katerih ga nihče ne sme gledati v oči, in da so se z njim vsi želeli družiti in slikati, ko je bil na vrhuncu popularnosti. Dobro jutro. A to niti ni problem. Problem ste vi. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta